mek da ©™



Wan Adam Haikal Bin Wan Zamri ...cantik tak nama nih? Syukur aku dianugerahkan seorang cahaya mata lelaki yang beratnya ketika dilahirkan just 3.0 kg...erm..tp kini beratnya dh mencecah 6 kg biarpun umurnya baru 2 bulan lebih...hehehe..Oleh kerana terlalu excited kot sebab baru melahirkan anak sulong so nak ler aku berkongsi kegembiraan ini dengan korang semua...tut..tut..aku dapat idea menulis kat blog nih. Dah lama tak layan blog neh..huhu..okay gambar kt atas tuh aku nk tunjukkan kat korang semua..tuh gambar Haikal (aku panggil dia Haikal ) selepas kuar dari labour room. Masa tuh terpancar sinar kegembiraan di wajahku (ceh jiwang tak ayat neh???) Walaupun sakit bertarung nyawa melahirkan seorang cahaya mata..fuh sakit tuh dengan sekelip mata jek ilang bila aku dapat tengok wajah dia...eee..comelnya..Alhamdulillah selamat..aku masih ingat lagi nurse tuh letak di atas dadaku..dia menguap time tuh..adoii..xleh lupa beb...yang aku tahu masa tuh..dialah Adam Haikal yang aku tunggu selama ini....



Labels:
Reactions: 
0 Responses