mek da ©™
mamasyaza telah ngetag aku.

1. Adakah anda rasa anda HOT ???
- hot? tak jgk sbb tgh pasang air cond edisi paling kuat. apekah? hehe. ekceli, ari ni hati tak hot. cool je. huhu. encik suami plak MC arini. huh jeles ai...

2. Upload gambar kegemaran anda....



3. Tak ada soalan pun....kena stori pasal gambar tu kot
aku suka gmbar nih sbb saat bahagia katakan. plak tuh pakai kaler pink. i like sgt. haha!!!!


4. Bila kali terakhir makan Pizza ??
- huh dh lama rasanya. sbb prefer mkn kat mekdi je haha. pastu kepsi. pija nih tak selalu sgt. xsuka sgt.


5. Lagu terakhir yang anda dengar ??
- ntah ek tajuk ape. tp ade kat blog iedaluvsham. haha.

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini???
- semak dokumen internal quality audit. kena ammend. huh.


7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa ??
- kwn opis panggil aku mek atau idot. hehe.



8. Tag lagi 6 orang


1. mamalieyna

2. hajar + 5rus = hajarus

3. nafira

4. linda coretan hatiku

5. ladybeerd

6. mummy esyraf


9. Siapakan orang no. 1 pada anda?
- dia seorang blogger tegar yg selalu memberi komen hangat kat blog aku. biasanya dialah org first. dia adalah kakak pujaanku. kahkah. itulah kak ina kedah mai..dot mai dot mai...dia pandai masak lebih2 lg buat laksa kedah, soto & bihun sup. aku harap dia dpt poskan masakan itu kpd ku dgn segera. meh sini nk rasa. haha.


10. Kata sesuatu mengenai orang no. 5
- kwn sepermainanku, kwn sekolah, kwn universiti, geng blogger, peminat pink jgk, peminat ladybug, pantang tgk brg yg ade ladybug...nk aje beli...suka kumpul cadar, br lps tgk bola kat stadium bukit jalil. patah hati sbb kelantan kalah. sejak tukar tempat kje, jarang berblog. bz la kunun. dia jgk suka minum kopi. hantu old town cafe. tuh saje. haha.


11. Bagaimana pula orang no. 4
- dia nih bakal cikgu. dulu satu sekolah masa form 6. satu universiti gak. anak dia sgt tembam. comel sgt. skang dia nih tgh sambung study kat upsi. bakal cikgu katakan. best la dia dpt DPLI. aku jgk lom dpt2 jd cikgu. tp aku bahagia dgn life aku skang. hidup mesti enjoy. kahkah. kje kena ikhlas. tul tak kwn2?


12. Pesanan kepada orang no. 6
- maaf la, aku suka mengetag org yg sama. konpom mek kak x suka kan? bkn nk tmbah hutang tp saje je. xjwb pun xper la. kira halal la. haha. dia nih satu sekolah gak ngan aku dulu. dia dulu study kat um. subjek sastera dapat A. skang kje kat dewan bahasa dan pustaka. kalo dia pakai ayat2 best dlm berblog kira berbaloi-baloi le sbb dia org bahasa. haha. aku nih tidak sama sekali. bahasa pun tertunggeng. ye ke kak? kahkah....dulu dia jd wartawan sinar harian. name card yg dia kasi masih aku simpan. masa tuh dia ade assignment kat spital pakar perdana kb. that time aku jd kerani cabut kat restoran layang2 kb. dia dtg mkn kat situ. kalo xsilap dia order fresh oren. bersama dia masa tuh may be hubby dia skang. lupa wajah la. kahkah. gila aku nih. merapu tul.......maaf mek kak!!!

huh. nih saje gosip aku ttg rakan2 nih. sambil2 jwb tag leh ngumpat. hehe. nih mamasyaza lah ni...tnya gini. hehe. jgn marah kak. pe cite uum kak? windu arr..
Labels:
Reactions: 
6 Responses
  1. MrS. F!zA Says:

    pink kaler lor.. kita kawen xdpt pon pkai kaler pink..kih3x


  2. mamalieyna Says:

    waaa daku org pertama dingetagnyer..baru ingt habis utang ngn dia..huhu..pepun best gk tag ni..smbl mengetag smbl ngumpat..kui3x..maceh la ingt sllu kt akak time tag mengetag nih! terharu akak..! :P


  3. ayaaakkkk... kena lagi... tak pe2.. akan di bayar setelah pc ku sihat nanti...lalalallala


  4. MaMaSyAzA Says:

    uum ok...semuanya ok...sejuk..dingin...cam kat genting highland....bertambah berseri2...bebila free meh le...lawat org lembah sintok laks


  5. ladyBEErd Says:

    ...oit...ngumpat aku eh?
    tag ini akn dibayar pabila diriku ade mase nati...
    harap sowie yer...


  6. Mummy Eysraf Says:

    huahua..tmpg glmour kt sini yerk... impormation slh tue... subjek sastera dpt C. tu nasib baik sbb cikgu hencem..alahai Mat NAsir! haha.. Bhsa mlayu jerk dpt A... huhu.. keje jer dewan bahasa tp tak reti bahasa gaks! hahha..tepat sekali.. itulah suami hamba.. tp jgn dilupa..masa tuh tak kapel lagik tau...hahha..kawan2 utk korek stori jer.........hahaha