mek da ©™
ptg semalam agenda boring kami ialah g beriadah ke hutan bandar. dh lama xpegi. saje jek bawak haikal jenjalan. nk tgk mcm mn dia excited bila dh dapat kaki ni. plan xnak kasi dia main air and mandi kolam. so xprepare baju haper pun. pegi jek sonok lak tgk bdk2 main air. ape lagi suh dia layan jek main air kat situ. hehe. time tuh nampak sgt dia seronok, hepi mcm xpernah jumpa air. bila jln lak xnak org pegang2 tangan dia. nk jln sendiri jek. huh. kelakar ek bdk2 nih. kalo jln time berselisih ngan org lalu, sebuk berhenti nk tgk org jln. hahaha. apepun, puas hati sbb nampak dia happy jek. lain kali kena bwk lagi ni. hehe.















mulut murai: sabtu aritu kilang lion ade buat wholesale clearance stock utk produk2nya. so tak terlepas gak g beli sedikit brg. hehe. ekceli sabun pencuci masih byk lagi kat umah, so xbeli sabun. just beli shower shokubutsu, ubat gigi fresh n white, TOP dan bahan pewangi/pelembut pakaian jek. alamak lupa brand. keluaran syarikat lion nih ler. ape ek. xbest sgt le. softlan lg best. huhu.
Labels:
Reactions: 
8 Responses
  1. mamalieyna Says:

    waa so hepinyer si abg heKal tu,,syok ee men air..abih balik camne tu, ngn bju basah ke?..tu aa len kali jalan mana pun spare ja baju, tau..!! :P


  2. MaMaSyAzA Says:

    sronotnye tengok sikecik tu berjalan...siap pakai baju bola lagik....cute sangat


  3. cam best jek~ kat mana tu??


  4. kak ina: blk dlm kebasahan...dgn mamanya sekali basah..eeeeeee


  5. mamasyaza: konon2 nk g main bola..tp main air



  6. mamamiera Says:

    amboi..
    ligat t0l si hekal ye menjak dah dpt 'kaki' ni.. tambahla koje mommy n ayahnye nak mengejar2 maraton nnti..


  7. Dh lame x gi hutan bandar..