mek da ©™
" tolong la bagi aku mood untuk menghapdet blog "... hehe. nih biasa ayat yg aku selalu baca dari blog korang. nk tiru ayat nih boleh ngak? huhu.

paginya, aku menjalankan kewajipan seperti biasa sebagai seorang isteri dan ibu. perghhh... ayat gila power. pekena roti telor sebijik utk sarapan. sambil nonton nasi lemak kopi O tv9. wajib ko. aku suka. sambil melayan karenah haikal. kejap g dapur, kejap g bilik, kejap g toilet...penat gue...tlggg...pastu bila kita tak kasi ape yg dia nak, mula la buat muka.




petangnya, kuar g carrefour cari barang dapur. cari drypers haikal. xkan drypers aku kot. pastu decide beli susu jenama X yg aku plan nk bg kat haikal. jenama X? wah wah wah nati la aku bgtau kemudian. hehe. susu yg lg murah daripada snow. hihi. skang nk try kasi kat haikal. xtau la si kecik tuh nak minum ke tak nih. lom kasi lagi. kalo dia suka, ok ler. bajet pun save. eyyy...jahatnya. yg penting semak label dulu ok.

malamnya, g gak merayap ke pasar malam. ekceli kalo malas masak g jek pasar malam. awl bulan malas la masak ye. tp smlm aku masak tau. kari ayam jek. cuma ptgnya tak msk. ape yg aku bebelkan nih haaa...xde cite hot le. suka hati la. aku punya blog kan.

gambar? tak amik byk le. xde mood. walaupun semalam haikal segak bergaya ngan baju comando, tak diambil plak aksinya itu. hahaha. haikal pun cam xde mood. ngantuk. muka masam jek. xnak berposing sgt le.

Labels:
2 Responses
  1. mamalieyna Says:

    heheh..ada masanya kita rasa cam mls nk update2 blog kan..but...eloknya update je, walaupun citer yg simple2..spy tak bersawang nnti..heheh..
    *waa sungguh penat aa terbayangkan kalo arif dpt kaki cam abg heKal ni..penat la nk kena monitor dia sepanjang masa..huhu..
    *waaa encem abg heKal berbaju komando, nape takde mood nk bergambo lak ni, pose jer pape..


  2. ladyBEErd Says:

    hapdate jgn x hapdate taw...nk bace neh...ekekekeke
    ...wah3 en.haikal...sungguh enchem dirimu...