mek da ©™
korang!!!


template ini sentiasa di hati

aku nih kan, setiap hari cari template utk blog nih. tp xtukar2. perlukah aku menukarnya? ekceli aku sgt cyg ngan template lama nih. cari punya cari lom jumpa yg berkenan di hati kecuali yg nih. selain blog nih, aku ade lg beberapa bijik blog. tp aku tak publish. kalo ade template yg aku suka gile, aku akan pakaikan kat blog2 tuh. bkn blog utama ku ini. hikhik. hmm..kat blog2 tuh, xde pun entri. saje gatal register. wah laweii...

perlukah wei? kalo perlu, yg jenis mcm mn sesuai ngan jiwa aku nih. haha. sgt poyo soalan ini. aku thu, ramai jgk yg pakai template cam ni. sejibik.
kalo tak silap, dah 6 bulan aku guna template ni. ( bosan pun ade )

komen la sikit wahai kawanku yg rupawan. kahkah.

perlukah?
Labels:
7 Responses
  1. mamalieyna Says:

    haa..ada pun n3 baru..tertunggu2 nih! hehe..ermm kalo akak, kalo dh boring tukar sajo..tp dl pun akak sgt suke template ni tau, dh jumpa n download tp tak pandei nk aply lg masa tu..template ni mmg sgt cantik, clean n clear..tmbh2 dh ada eksesori nyer..tp dh 6 bulan guna, boring, tukar jela..pilih je mana2 template 3 column, banyak kan..takkan 1 pun tak berkenan.. :P
    *akak lak dok aim nk template 3 column, tp baru je pakai template tu, tunggu sket time lg aa..
    *pendapat akak, tukar la..tukar mood sket, mana tau lepas tukar tmbh bersemangat nk update blog! hehe..


  2. ai suka u kai template yang ni saja... sbb setiap kali ai view u punyer blog setiap kali tu lah ati ai kata.. lawanye~..ikhlas~


  3. kak ina: ye ke kak...?? ala..yg mn..huhuuuuu..


  4. nafira: hmmm...tu la syg lak...tenkiu...tp ramai gak guna yg nii..


  5. shahida.. saya duk s.alam...keje kt kelana jaya..


  6. aku suka gak 3 column template..kalo nak tukar yang baru leceh tu nak kena save semua widgets tu..tp kalo rajin x per laa..hehehehe


  7. mamamiera Says:

    template yg ade pon dah cntik.. tp kalo rajin tkar lah.. skali skale cam rumah nk raye gitu..
    *sowi nk tanye.. nape ye mama haikal nih xsudi jengok blog sy.. rasenye dah bbrape kali sy tggl jejak kat sini. tp sy x lah harap ida tggl jejak.. just jengok2 pon xpe.. sbb tolong sy dlm kumpol unit d nuffnang.. ok have a nice day wif haikal t'syg.. ;)