mek da ©™
hari ni umur haikal cukup satu tahun 2 bulan. patutnya mek kena bwk haikal g klinik utk check up arini. tp mek pospon esk la bawak. aci tak? huhu. smlm punya la bangang. huh cian kena bangang sebijik. kete buat hal. pagi-pagi buta enjin tak nak hidup. dah la ready nak kuar g kje. nak kena hantar haikal lagi. motor pun buat hal jgk. ape la malang nasib. muka dh mencuka. last2 encik suami tak gi kje. panggil mekanik tarik kete. repair dlm 2 jam. melayang RM 360 (bkn duit mek).
Labels:
Reactions: 
5 Responses
  1. memang le..selalunya pepagi time kita kalut2 nak hantar anak kesekolah/ke umah ngasuh..mesti terjadi perkara yg tak diingini...harap bersabar...jgn mencuka..nanti tak cute..hehehe


  2. ayat yang best tu..

    duit melayang... tp bukan duit mekda..


  3. aci ke gitu..kalo kt tmpt akak ni, harus kena marah ngn misi sbb tk inform awal2..huhu..


  4. ..nOj.. Says:

    hehehe motor ngan kete duk pakat ke nk rosak tu. cian la yek


  5. pakai motor/kete mmg cam tuh.. kena slalu standby.. sbb 'mereka' nih kalo nak wat hal x bg hint dh..:)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...