mek da ©™
thanks kepada kenalan lama yg upload gambar2 nih kat facebook. mek punya masih cantik tersimpan dalam album gambar. malas nak scan. hikhik. kredit to korang. huhu. thanks jgk kpd facebook yang menemukan kembali kitorang.

saje nak tempek gambar mek 10 tahun dulu. zmn hingusan lps spm. mek pernah belajar jap kat polisas kuantan. amik diploma sains kesetiausahaan. tp...mek xsempat grad atas sebab-sebab tertentu. nyesal sgt2. mek amik stpm. then dapat uum amik degree business. alhamdulillah, sempat grad hehe. sonok bercerita kisah dulu-dulu. cuma mek nak katakan kat sini, mek menyesal tak grad dlm bidang sains kesetiausahaan ni. kalo tak rasanya mek dah kje gomen.


dlm kelas nih..


dinner wajib kat hotel2..tuh masa buat persembahan dikir barat


pakai jubah sebelum grad...ade jgk gambar berjubah..hahahhahaha


nih masa kat KL...lupa kat ne


dlm kelas jgkk


mn satu mek??? teka arr


kat KL...rasanya muzium negara


ape yang berlaku, mesti ade hikmah di sebaliknya. syukurlah dgn ape yg ade. berusaha lagi utk terus berjaya dlm hidup.
Labels:
Reactions: 
5 Responses
  1. kalo tak der rezeki keja gomen tak ada jugak even amik kos apa pun.semuanya rezeki dari Allah :)

    syok tengok gambar lama2 esp time kurus laa..hahahaha


  2. mamalieyna Says:

    tak kenai la mana 1 mek..ye la 10 tahun yg lepas kan..^_^! mmg best imbau kembali kenangan lalu..

    memang la kan, kalau boleh diputarkan waktu, akak tukar course ambik pendidikan jer, takmo ambik pure chemistry..huhu..pepun memang ada hikmah di sebalik stp kejadian kan..kalo tak, tak la ketemu sama en suamiku skrg ni..heheh!


  3. MAMASYAZA Says:

    memang sronokkan dpt tgk gambar lama2..tgk gambar kengkawan lama...teringat kisah silam...akak sekrg ni tgh try dok carik gambaq masa akak blajar kat manjung dolu2...masih tak jumpa..hehehe


  4. Mama_Aqish Says:

    wah sesi menimbas kenangan lama ni...ada terjumpa tak kengkawan yang dah lama terpisah


  5. ladyBEErd Says:

    pic yg kt kl tu aku rs aku taw...tu msti kt jmbt yg dkt muzium kan...ahaksss

    syoknyer klu leh blk ke zmn2 muda dulu....indahnye idup....ms tu la kite ne mcm cicak kubing...pinggang pon 22-23 kan mek....wakakakaka