mek da ©™





sape suka time peknen sila angkat tangan? suka tak? mek suka tapi buat masa skang xnak peknen dulu. haha. sengal tak ayat nih? sbb ape suka haaa...uikk...gambo2 kat atas tuh time mek peknen dulu. cehh...lihat la idungku yg kembang. kaki yang bengkak. alignment semua lari. margin dah out. uwaaa...tp suka sbbnya...

org akan kasi layanan first class punya tak kira drp sape especially encik suami. pastu kwn2 opis. bos pun. huhu. suka sgt. pastu lagi...selera makan menjadi2. cth kalo mkn burger, 2 bijik sekali mkn. tuh pun rasa nak lagi. tahan jek. ayoyooo...makan nasi mesti tambah punya. tlg...best ape saat ini. rugi tak peknen wooo kpd sape2 yang takut nak beranak tuhh...kehkehkeh.
Labels:
Reactions: 
7 Responses
  1. mamalieyna Says:

    jom mek, kita peknen lagi..hahaha..! bestkan time tuuu..sukeee...!

    tgk tajuk, mcm mek peknen lagi ja..huhu..tipah tertipu lagi! ^_^


  2. Cik Anie Says:

    1-4 bulan jer tak best..pastu tengah² tu mcm sgt2 tak best.. penat..masa nak branak tak best langsung..takuttttt...dah kuar wowwwwww...bestnya ader anak... hehehhe


  3. ..nOj.. Says:

    kemain bulat muka tu. hehehe. mmg best time preknen. makan dan makan lagi. best best


  4. purple_lav Says:

    ee...nk peknen lagi le...woot..woot..tp ntah tahun bila.bg aleesya manje2 ngn ai puas2 dl


  5. MAMASYAZA Says:

    sape yg tak nak preggy, best pasal dpt layanan specel...semua org layan baguss punyeee...siap tanye teringin nak mkn ape, tu yg best...tp yg best...idung jadik kembang cam jambu air, montot pun jadik besarrrr punyeeee, kaki bengkak, nak jln pun susah....huuuuu...tapi en. abah dah tak kasi akak preggy lagi...cukup la 3 katanya...fuhhh lega akak dengar...


  6. ladyBEErd Says:

    huh...aku igtkan peknen lagikkk....
    ni kisah tekenang2 la ni ek.....


  7. kikiiki.. comel nye u time peknen... ai takut lg ler nak beranak.. seram x abes lagi..:)