mek da ©™
fuhh fenat belum hilang lagi. semalam blk kje kol 8.30 mlm. tuh pun mintak ngan bos ckp nak balik. uwaa nak balik...dah lama tak over time. ekceli ade tender urgent yg nak kena siapkan. so, terpaksa la stay kat opis sampai mlm.

meja dh kemas sikit, sebelum tuh mmg berserabut.


hmm...mujur la bos kecik belanja pizza. mek da dial 1300-88-2525. lalu mek pun order hot chunky loaded dan supreme island large,add on baked wing + pepsi. hikhik. leh la cover perut dulu sblm tibai nasi karan. pas blk kje tapau sup campur ngan burung puyuh goreng kunyit. =)
Labels:
5 Responses
  1. Siti Says:

    siti sejak kerja, tak pernah lagi nak overtime. Memang sharp balik..hehe..
    Tapikan kalau ada boss yang belanja makan gitu, nak gak la siti overtime.


  2. mamalieyna Says:

    kak eina tak pernah obetime dah skrg ni..eh dr dulu la..hehe..

    seb baik ada ganjaran pizza eh!

    p/s hehe..mekda..template 2 column lawa2 kan..


  3. huhuhuhu... ita pon same.. time anak dara memang slalu OT... but since da ade permata hati yang setia menanti di rumah, ita akan pastikan ita balik cepat... unless kalo ade keje² yg betul² memerlukan ita utk OT... macam function² ker...


  4. ctlinda Says:

    ok gak overtime skali skala...duit poket pun lebih ckit...kena pulak ada bos yg blanja makan..best tu