mek da ©™

al kesah heran gak ngan encik suami mek nih. asal mlm minggu jek terpampang dpn tv layan mentor musim ke 4. sebelum nih mn pernah! disebabkan dia melayan, mek kena la join sekali. so, kalo korang tnya mek psl mentor, insya Allah mek boleh jwb sbb i follow. huhu. first time tau tak... kehkeh.




mek xtau nk sokong sape2 lg. boleh gitu?


mengikut firasat mek, encik suami suka tgk sbb protege mas idayu adalah org kelantan. boleh gitu? begitu kuat semangat kekelantanan. hahahahahaha

kredit to sini
3 Responses
  1. percubaan joe flizow membawakan protege seorg gadis bertudung cam tak kena je ngan imej di pentas. minggu lepas tgk, dh la pakai tudung, menari terhenjut2 cam tu, cam tak sesuai je... tapi suara dia mmg bagus. nyanyian english tu kena ubah dr mangish ke pure english... (alamak! cam juri profesonal lak...).


  2. mamalieyna Says:

    akak jap tgk jap tak tengok..tp ada tgk gak last week time dak pompuan bertudung tu..sgtlah tak sesuaaiiiiiiiiiii! wlupun sore best..huhu..


  3. haha..farah pon br season ni br tgk=p
    sebab sama.haha