mek da ©™


tak terlewat rasanya utk mek mengucapkan selamat hari bapa kpd abah mek, encik suami, kwn2 yg bergelar bapa dan semua bapa di malaysia. hehe. moga menjadi bapa mithali gitu. huhu. masa famili ade kt jb minggu lps, mek ade la bw pi berjln dan mkn2 sikit. sambil mkn2 celebrate hari bapa la kunun... in advance ok sbb jumaat parents dah nk blk klate. huhu. so, tempat mkn pilihan kami adalah di tepian laut senibong menghadap bangunan2 pencakar langit di seberang singapore. kehkeh. sambil2 amik angin, amat syiokk! angin sepoi2 bahasa gitu...memandangkan birthday abah 30hb ni, kira celebrate sekali lah!



gambo sedikit romantis. kegelapan gitu. haha.



disebabkan tekak nk mkn nasi, so kami order mkn set tomyam campur, siakap stim limau, kailan ikan masin dan lala sambal. lain2 order kuihteow tomyam, kelapa jelly dan laici ice utk mek. gambo yg sempat disnap. layanzzz...




semuanya sdp, yg penting berselera sungguh abah ngan ma mkn...eeee




adik2 mek, sahirah dan fiza



my mother love u so much.. muahhhh... gambo abah xclear la plak...gambo bapak2 xde ok..hihi...happy fathers day to abah dan ecik suami... love u ;-)
Labels:
2 Responses
  1. menu2 die best mc da.huhuhu..best kan makan2 besa ngan family


  2. mamalieyna Says:

    syoknye makan beramai2...^_^..happy fathers day! ^_^