mek da ©™
masih bercerita pasal kat kampung aritu. open house kak za raya ke 3. nini raya ke 4. mereka nih cousin mek. antara menu umah kak za, satay, rendang, spagethi, nasi impit dan xingat heheeee...



masa g umah kak za aritu, mek tak snap gambo. nih amik dari fb cousin. ikut syarat nak tepek dlm blog ekekekkee.


nih le kak za baju itam suar kelabu tu. gambo ni masa mek dah balik dr umah dia. nih gambo dia ngan cousin2 mek yang lain. curik gambo nih kat fb. hehe. kak za pun dah tukar baju. masa mek ade dia pakai baju kurung.. then ramai lak anak muridnya dtg berkunjung time tuuu...yela nih dah malam agaknya. ekekekeekeke.


nih plak cousin mek, nini. dia buat open house masa raya ke 4. masa pegi umah dia, mek br blk dr kenduri kawen. so makan ala kadar jek. xjamah pun makanan berat2.

mek just jamah kek dan puding jek...emmm...xlarat nak telan byk sgt haha..


dorang makan ape ekk...ade satay, rojak, laksa..emmm ape lg ekk lupa leee..


sebahagian menu..


mcm2 kek lah yee..


hamboiii...


huhhh...makan xhengatttttt yeee..huhu

Labels:
4 Responses
  1. mamalieyna Says:

    mmg syok g open house ni..leh rasa makanan mcm2! ^_^

    pssst..kalau mek da dekat, kak eina dh ajak mai umah..ahad ni..kalau leh turun KL, meh ler..hehe..


  2. Fieza79 Says:

    mmg best melayan makanan musim open house ni...kalo leh suma nak makan..mmg tamak ni...tp tgk mekda control je mkn tu...?? hehee


  3. norihan Says:

    seronok dapat gi open house..macam2 menu ada suma leh makankan,malam ni pun ingat nak gi open house rumah member...sonoknye..


  4. bestnya makan2..nak2 tengah pose ni..hehehe