mek da ©™
alhamdulillah, raya tahun ni sempat jgk la bertemu kawan-kawan lama. walaupun tak semua, adelah seorang dua. eh lebih dua orang. hehe. terima kasih kpd facebook kerana mendekatkan kami dan leh janji2 nak jumpa. dorang nih kawan sekolah mek. kawan dari form 1-5. bila dah lama xjumpa rasa malu pun ade. dok hu ha hu ha kat fb jek le. hikhik. gambar kat atas, baju oren tuh mat p. dah lama xjumpa, sejak dia g sekolah teknik after pmr, baru raya aritu dpt jumpa balik. mat p kje kat kraftangan kb skang. hmm..yang baju jalur2 ke belang2 tuh adalah jeri, x classmate masa form 5... lost kontek..akhirnya fb menemukan semula..jeri kje sbg supervisor tapak projek kat melaka. huhu..ops lupa nk citer, itu nani, wife mat p dan dua anaknya..

nih plak family jeri..wife dia org melaka, che kam..anak dia sgt comei..geram tgk..hehe

dapat jumpa ya, x classmate masa form 5.. skang ya kje sbg penolong jurutera kt kementerian mn ekkk lupa... berbaloi masa form 5 dulu amik engineering sampai la ke ipt..mek jgk kuar dari bidang tuhhhh..haha..di luar bidang okih hehe..

nih la su, kwn yg paling lama xjumpa. sejak abis form 5, skang baru jumpa. lama gilerrr..su kje kat dungun skang...

nih plak zealawati...kwn sekelas masa form 3..lama giler jgk tak jumpa..hajatnya kami nak buat reunion utk ex sekolah rendah kat umah zeala nih..bkn main dok diskus kat fb..last2 tak jadi... hampesss jekk..tapi mek tetap g umah zeala...raya ke 3 aritu..huhu..zeala kje kat produa kalo tak silap...

si genit nih kawan rapat adik mek, shila yg cun bakal nurse..hehe

my best friend forever n ever...linda atau kaunselor linda. skang bertugas kat sabah. nih la kwn sekaki mek masa amik stpm dulu. pegi mana2 dgn dia leee..isi borang u sama2. last2 dia dpt cos cikgu..uwaaaaaaaaaa...


mek dan linda yg tgh peknen 3 bln skang..

dan ini plak faizah..kwn masa form 5...izah skang mengajar kat tanah merah..masa ni izah dlm pantang...dapat baby girl lagihhh..hikhik
hmm..cuma gambo ngan huda jek xdpt amik. hehehe. sonok, dpt jgk la jumpa kwn2 walaupun tak semua yang dok berjanji tuh dpt jumpa. jadual full dan byk clash. kahkah. terkilan sbb tak dpt jumpa dyra... tini... che no...harap u all faham bkn mek xnak jumpa, kite dh janji2 kan tp bila mek free, korang lak byk hal.. bila korang on je, mek lak bz..huhu... sori jgk kpd miji dan jaim sbb masa korang nak dtg umah, mek xde g beraya umah tok nek. hikhik. terkilan! nak sgt jumpa..hehe...insya Allah next time mesti jadik okihh...
btw, thanks facebook. ;-p







Labels:
Reactions: 
7 Responses
  1. mamalieyna Says:

    waaah sesi jejak kasih yg besttt nih! hehe...ramai tu, mana ada sorang dua..^_^


  2. Fieza79 Says:

    kan dh dpt jumpa belek kwn2 lama..ni la guna nya facebook kan...

    mesti syiok sgt ni..kenangan indah syawal ni dpt jejak kasih kwn2 lama...hehe


  3. norihan Says:

    mek da,berguna facebook ni jugakan...dapat jumpe kawan2 lama,yang bestnya masa sek rendah pun ada..mesti mek da seronokkan dapat jumpa..


  4. MAMASYAZA Says:

    bestkan bila dpt jumpa semua kwn lama, teringat kisah jaman dolu dolu


  5. seronok dpt jpa kawan2 lama.. thanks to facebook!!

    eh! da ada x dlm friend list kak t kat facebook kak t?


  6. ada award utk da, entry 5/10.. tq


  7. WAN15 Says:

    aaaaaaaaaaaaa jelesnyer.. rindu semua2. usually raya2 umah sit jd port reunion gak.. huhu.. kite 2 pon dh lama x jpe cda kan.. izah dh masuk 2? anak che nor pon sit x tgk2 lg. huhu nak balik~~~~~ untung cda slalu update blog, leh tau perkembangan cda n si haikal.. :D