mek da ©™
hmm..26hb. sedar tak sedar lagi sebulan haikal akan menjangkau ke umur 2 tahun. cepat jek masa berlalu. rasa baru sebentar tadi melahirkannya. hikhik. dan... rasanya baru sebentar tadi memotong kek ulangtahun pertamanya.

dgn muka tak malunya nak share gambo dlm pantang lebih kurang 2 tahun yang lepas. hehehe. alamak gambo free hair la plak. ampun! oh baju kelawar adalah baju terbaek masa dalam pantang ok.


dalam pantang pun sempat posing maut deh..hehehe



buruknya wajahku...waaaaaaaaa..alahai teciknya haikal time tu.



terasa nak dok dlm pantang la plak. leh dekat ngan ma. hakhak.



kini umurmu dah nak masuk 2 tahun sayang. semoga membesar dengan sihat dan cemerlang. sayang adik. eh masih panggil adik okih. lom tukar status abang. xtahu bilakah akan bertukar status. huhuhu.


* GAMBAR TELAH DIREMOVE OLEH ADMIN. TQ
Labels:
Reactions: 
8 Responses
  1. mamalieyna Says:

    jeles aa umah mek da lawa ni..hissh ni yg menggoda iman men tukar2 template ni..ngeee.. =P

    alahai cepatnya masa berlalu..kejap je 2 tahun eh..selebrate kt ner nnti, turun KL la..leh akak join..hehe..


  2. Fieza79 Says:

    waa dlm pantang pon maseh cun...maseh mengecun kan diri..baek2 mek da nnt ada org terusik tu ehehh...


  3. Azfa Says:

    mek da muka ayu cam budak2 la.. comey mak & bebe..


  4. purple_lav Says:

    status haikal mungkin akan berubah tahun hadapan. insyaAllah


  5. dlm pantang pon relax je kuak lentang ko, aku sibuk sakit pepek, heheheheh


  6. MAMASYAZA Says:

    bestkan dok dlm pantang, makan, tdo, jaga anak, susukan anak, tgk tv, tdo lagi...hehehe


  7. Zaidah Says:

    comelnyer dia masa dalam pantang...dah bleh tambah lagi tu mek da...


  8. **sHiKinn** Says:

    hehee..da masih kurus lg time nih..tp skrang pun kurus jugakan...ehee..tukat template lg eh,tp comei la template nih..hisshh