mek da ©™
kawan-kawan, doakan mek eh.



emmm..this saturday mek akan menduduki test kpli. mek sendiri pun dah konpius kali keberapa apply. haha. ntah 6 ke 7 gitu le. asyik attend test jek. sampai ati tak penah pun panggil interbiu. hukhukhuk. tetiba majuk :(


ade gak yg akan menduduki exam ptd sabtu ni. mn satu korang pilih. exam ptd ke test kpli? hikhik.


esok mek cuti. haihhh bkn cuti nak study... tapi kena jaga haikal. ibu pengasuh dia ade hal penting kat melaka. hal ape xthu le. baru jek nk simpan cuti dah kena cuti lagi. encik suami yg suh cuti. kalo tak, ibu pengasuh nak tumpangkan haikal kat umah jiran dia yg biasa mengasuh budak. tetiba mek rasa xsdp ati lah plak. haikal tuh bkn leh caya..kan nanges xnak duduk. last2 akur dgn arahan encik suami. mek kena cuti besok. huhu.


sabtu encik suami lak cuti sbb kena jaga haikal time mek kena attend test tuh. ya Allah... bg la mek peluang utk kali ini. konon kata dh tawar ati nak jd cikgu. emmmm...
Labels:
5 Responses
  1. pegi.. pegi.. jgn tak pergi..

    mudah²an kali ni berjaya..


  2. mrs.spicy Says:

    gud lak mc da~ xpo mitok xrugi 10 kali pong


  3. Pn. Zana Says:

    salam ..

    mee too!! meh kita sama2 peningkn pala nak jwb esok ni..:)


  4. mamalieyna Says:

    good luck mek da! kali ni kak eina tak mencuba nasib lagi..dh tawar hati..huhu..


  5. **sHiKinn** Says:

    cam mana da?ehee..da,nanti wat la tutorial cm mana nak higligtkan tajuk sidebar tuh..come la da buat