mek da ©™


sgt happy bila encik suami ajak blk kg mlm ni. lalala. sampaikan td mlm xleh tido ko. hahaha! blk jap je. jengok famili. actually xplan pun sbb dah x lama nak raya kan. tetiba je. lgpun encik suami nk abiskan cuti tahun dia tu. mak mentua plak xberapa sihat. why not??

:D
Labels: 3 comments |
mek da ©™
salam everyone.
gambar utk dikongsi bersama kwn2 ari ni. hehe. nih masa mek melepak di gazebo place, jb. restoran paling dekat dgn umah. hik2. puas hati. sedap giler. yg penting aritu mek mengidam mee tomyam. mee tomyam gazebo mmg pilihan yg tepat. terbaek dari ladang. huhu.


gazebo place.




byk pilihan menu. mcm2 ado.


eh eh ado kepok lekor hihihi.


mee tomyam yg power...perghh..



nasi daging merah


mushroom soup



tiramisu RM6..boleh la.... tp sekeping RM 6.50 kat SR lagi POWER RANGERS hehe.



itu saja utk hari ini. tadaaaa...
Labels: 3 comments |
mek da ©™
dah lama xupload benda2 yg boleh melelehkan air liur kat blog ni. hehe.




2 ketul kek ni leh tak lelehkan air liur korang? perghhh :P
Labels: 0 comments |
mek da ©™
huhu sebelum bertolak balik mcm biasa wajib posing dulu. hmmm...alamak muka pun dah sunburn la kan bila syiokk sgt main ombak pantai kehkehkeh.


3 famili, anak sebaya hehe


3 sekawan....


my kazen..






incik suami


incik haikal


my kazen




my kazen....

hidup tak selalu indah
tapi yg indah tetap hidup dalam kenangan
cehhhhh..berfalsampah la pulak ngeeeeeee :)
Labels: 2 comments |
mek da ©™
kira-kira jam 12 tengahari, kitorang pun terjun la ke dalam air! syiokkk walaupun panas terik. haha. gila kan. tengahari buta mandi pantai.... xleh tahan beb, lama tak main ngan ombak nih...hik3.





org yg paling seronok........ huhu



panas hoiiiiii...huk3.
Labels: 1 comments |
mek da ©™
sambungan kisah di batu layar. hmmmmm...kebetulan jgk aritu bufday anak my cousin, su... so kira celebrate sekali le.




haihhhh..bdk bertiga nih yg sebuk nk tiup lilin haihhh...hehe



ain, haikal & raihan



happy 1st bufday to asyraf :)))
Labels: 2 comments |
mek da ©™
salam everyone.
rindunya........... sorry la lama xapdet. hik2.

ekceli, mek berpiknik di batu layar nih sebulan yg lepas! 22/5/2011. lamakan...tu la baru nak kuar entri. teruk tol la.

kpd yg belum tahu, batu layar terletak di daerah kota tinggi johor. berdekatan ngan pantai desaru dan jugak pantai tanjung balau. kami memilih utk berpiknik di pantai batu layar sbbnya kawasannya sgt strategik. ombak pun tak besar. sesuai bermandi manda gitu. huk2. first time haikal mandi pantai! dulu masa dia kecik2 xberani nk bw mandi.

oklah, kami bertolak dari rumah jam 7.30 pagi. famili mek berkonvoi bersama the cousins yg dok dekat2 umah kami je. hik2. kira2 jam 10.00 pagi sampai la kami di batu layar.


baru sampai, sewa pondok BBQ RM10 je......


ayam dibakar oleh incik suami dan the cousin...ayam diperap oleh incik suami


sib baik kat situ ade jual ais...lupa nk beli masa on the way td...


hampir2 nak msk...


tembikai utk sejukkan tekak hik2


haikal and the gang, semua girl..sama umur ni...haikal paling muda kalo ikut bulan



sebelum mandi harus mkn2 dulu....perot dah lapar... nasi kerabu tuh hasil air tangan mek da okih.... cehhhhhh...mek budu.






entri bersambung........ lalala
:)
Labels: 2 comments |
mek da ©™
ya Allah...

kau berikanlah aku kekuatan untuk mengapdet blog ni
sesungguhnya aku betul2 xde mood nak berblog
dah byk gambar terperam tuh haaa
hehehe... liat betul kenapa nihhhh????
everyday log in, tp just tengok2 je...
what happen to me hah? arghhhhhhhh!!!!

masih adekah org diluar sana yg ingin menatapi penulisan blogku?
cehhhhhh...

:)