mek da ©™
yeah.... akhirnya dah sampai ke resort. tak sabo nak lompat2 kat katil. huhu... untuk ke resort nih, kami menaiki pacuan empat roda dgn jalan berbukit-bukit. sgt adventure!!! perjalanan mengambil masa setengah jam :)))

bersambung....


Labels: 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™
salam,

rasanya dah dekat 2 minggu cerita ke Tioman nih tapi mek tak sempat nak update kat blog. kesahnya, company trip tahun nih kami ke Pulau Tioman. setiap tahun jgn tak tahu bos mek mmg pilih ke pulau aje lar. thn dpn tak tahu la pulau mana dia nak g. huhhhhuuu..tp best. sgt2 enjoy. disebabkan byk giler gambar, mek terpaksa pilih2 dan buat entri sikit2, ikut tempat aje la ekk...hehe

ok kite mulakan dengan gambo2 kat jeti tanjung gemuk. bertolak menaiki bas dari jb jam 9.00 pagi. sampai tanjung gemuk lebih kurang dlm kol 12 kalo tak silap. tunggu feri lama jgk larrr..ramai giler org kat jeti. lebih2 lagi chinese. heee..

menaiki feri lebih kurang jam 1 lebih. mmg mabuk laut!!!! haha. muntah koooo...mana taknye ombak kuat giler. dah la perut lom terisi nasi. jamah nasi lemak sikit jek td. rasanya dlm 2 sudu. ingatkan mek sorang jek yg muntah, mak aiii, rupanya geng2 pun sama. mmg lepak larrrr..hahhahaa... masa tu dh xsabar nak tunggu feri berhenti. dah tak tahan sgt mabuknye... perjalanan mengambil masa lebih kurang 2 jam lebih. maka sampailah kitorang kat jeti kg tekek, pulau juara tioman!!!

bersambung...........






Labels: 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™
walaupun xdpt berposing dengan PM kite, dapat berposing dengan MB johor pun jadi la ek. he he he....










Labels: 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™
jumaat lepas PM berkunjung ke restoran encik bos sempena lawatan kerja ke negeri johor. so mek xlepaskan peluang berposing2. wajib tau!!!. layankan aje gambo2 ini ye. kredit to monomoment peektures.





Labels: , 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™
emm..Insya Allah PM kite akan berada di negeri johor besok. haa..dan yang penting PM akan berkunjung ke restoran incik bos. alamak bangga erh? hikhik...welcome PM!





Labels: 1 comments |
Reactions: 
mek da ©™
cehhhhh..mentang2 la dah start berblog bagai..mula la nak menunjuk ape yg baru dibeli ye idok...? biasa latu...thn ni gile kaler merah lak. ihik2. kasut ku kaler merah.. i like!!




kasut murah :)
Labels: 1 comments |
Reactions: 
mek da ©™
makan petang kat @mart kempas, kacang pool haji dan roti sardin. alhamdulillah kenyang. :)

Labels: 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™
hahaha lawak tol tgk gambo nih. ade sorang member share kat fesbuk. gambo kelas masa darjah 3. mak aiiii muka mek teruk bebenor. dahsyattttt!! teruja lak bila tgk gambo nih. thanks kpd member yg upload tuh. heee... cer teka mana satu mek da!




oitt..dpt teka tak? yg free hair belah kanan kt blkg tuhh...yg mn satu??? ade larrrr :P
Labels: 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™
salam,

its friday! arini lunch panjang sket kan. so cari mkn kat ksl lagi. grrrr... minggu lps tgk satu kasut tuh cantik sgttt tp bila pegi minggu nih x sempat nak meninjau2 plak. makan2 pastu jln jap kt bwh2 tuh je. tgk plak ade mommy and baby fair. sempat lagi mek dan bff cek tekanan darah. then, timbang berat dan ukur tinggi tgk ideal ke tak maklum la lama tak timbang. timbang turun okih. tapi yg penting IDEAL!!! uwaaaa!!! 46 kg je.. dulu dalam 47-49 kg. tapi masa zmn muda2 dulu xyah citer kurus kering 40 pun xsampai hahaha! kalo boleh nak berat 50kg. boleh gitu?









Labels: , 1 comments |
Reactions: 
mek da ©™
bergambar kenangan ketika mengikuti program sumbangan di rumah orang-orang tua RUMAH SERI KENANGAN JOHOR BAHRU. sebak je dada tgk orang-orang tua yang ditinggalkan anak-anak yang tak berhati perot kat sini. :(








Labels: , 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™
my noti boi..


Labels: 0 comments |
Reactions: