mek da ©™
dear diary, sabtu lepas tadika haikal ade buat hari pengambilan buku report untuk exam penggal 1. parents wajib attend!! so pagi pagi lagi dh kuar sambil2 cari breakfast huhu. bukan saje2 nak tayang result anak kat sini.. utk kenangan diri sendiri jek... result dia not bad la. dlm kategori boleh ikut setiap ape yg diajar. kalo dia tak tahu, dia akan bertanya. itu cikgu yang cakap lah. harap dapat perbaiki ape yg kurang pada exam penggal ke 2 nanti. Insya Allah.. Pada hari tu cikgu bagi buku report, buku-buku penggal 1 dan all the kertas ujian dia. hehe :) Hope haikal boleh jadi yang terbaik one day... ini baru permulaan.. amin...
Labels: ,
0 Responses