mek da ©™
dear diary.. kisah raya pertama kami. biasa saje.. hehe...seperti tahun2 lepas. cuma abah je kena bekerja di pagi raya. huhu xbest. xde gambo semua sekali. apepun syawal tetap diraikan hikhik. tahun ni family kecik kami memilih tema hijau turqoise. dalam gambo nampak cam biru kan. hijau kebiruan ye la tuhh.. :)

pagi raya tahun ni dimulakan di pasir pekan dulu iaitu di rumah family mek. alahh..x jauh mana pun dgn pasir mas tuhh.. tapi kalo jem jadi jauh jugak larr..

menu raya tahun nih nasi briani dan lontong. lupa plak nak amik gambo. rugi rugi ......... hee. nasi briani tempah ngan hasibah catering, lontong ma mek yang buat. sedapppp.. x sangka ma mek pandai masak lontong haha. ingat org johor je pandai buat lontong??????? no no no


gambar raya kami. poyo jugak lah nampaknye..hehe. zara lah yg selalu x fokus masa bergambar. sabo jek lah. budak kecikkk..


zara jugak selalu aje nak tarik songkok haikal tiap kali nak bergambo. so x leh duduk dekat2 nati zara sibuk nak gigit kepala abg dia. hahahaaaaaa


my mother. ma tersayang. love u so much mum
                              
nih la adik beradik mek. 4 orang. 2 org je yg dh kawin. mek anak sulong. hehe :) diorang nampak hijau je kan. apesal mek nampak biru? yg tudung biru tu che ngoh dh kawin tp lom ade anak... so cucu tok ma ngan tok bah baru 2 orang.

          di antara sepupu sepapat di pagi raya.

             kami. love :)

                             
  bersama anak-anak kesayangan mama.

  mama dan zara yg comeiiii heeee

anak2 mama yg comot. zara tepek bedak byk2 biar jangot sikit deh hehe

 kami lagi. lalalaaaaaa

 zoom haikal, xnak pakai samping. rugi jek beli. ishhhhhhh budak bertuahhh


 zara.. paling awal bersiap. hehe.

kuih raya untuk pekerja gomen negeri kelantan. tahun ni my father kena kerja. uwaaaaaa.. x cukup ahli. abah oh abah!! tahun ni xde gambar bersama abah.

tgk isi kat dalam. gula2 batu tu dah lama x makan tau... heeeeee........

tu jek gambo raya pertama kami. xbyk mana pun. gambo pakai henpon cap ayam. after zohor baru gerak balik pasir mas umah mertua. pastu petang g beraya jap. hujan pulak turun dgn lebatnya. hari raya tdo lagi best kottttt.. heeeeee... ikuti kisah raya kedua kami. wowwwwww poyo nyerrr heeeee

selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir & batin

ikhlas,
shahida
wan zamri
wan adam haikal
wan adelia izara
Labels: ,
Reactions: 
0 Responses