mek da ©™

dear diary.. haha rasanya dah lama haikal pakai brand nih tapi baru sekarang terbukak hati nak post. set penjagaan diri budak2, master kids! hmm jgn tak tahu anak bujang sorang nih sgt cerewet dalam pemilihan shower or shampoo. biasa la budak2, nampak je ade gambo superman ke spiderman ke haa yg tu la dia nak. ape saje yg man man tu. huh jenuh nak layan oi.. anak bujang sorang nih mesti nak kena ade gel rambut tapi dlm gambo tu xde plak kan. hehe.. sbbnya baru saje abis gel rambutnyerrr.. lotion pun ade oiii..dah kalahkan pompuan la pulak. spray badan pun wajib ade. kalo tak papa punya dia kebas. kdg geram jugak dgn budak nih..suka abiskan shampoo or mandian mek punya. abis dia tuang air dlm botol shampoo tu padahal byk lg isi dlm nye. geram tak? haha nak buat camno budak ni kalo marah pun diulangnya lagi perbuatan tuh..haihhhh :)
Labels:
Reactions: 
0 Responses