mek da ©™
dear diary, masanya sudah tiba. ayuh bagi sokongan pada sokongan klate. gomo klate gomo!! insya Allah sep kito akan mene mlm esok deh adik kakok heheeee...harap2 tak bergaduh ngan budak2 opis. kalah menang kite tetap bersaudara ye JDT hehe!!
Labels: , , 0 comments |
mek da ©™
dear diary, citer pasal burger... skang kemaruk mkn burger. bukan burger mekdi, bukan kfc, bukan burger king.. bukan bukan bukan. tapi gilakan burger ramly tepi jalan je... hahahhaaaaa.. lagi puas!!! sedapppp kalo boleh tiap hari nk makan hahhahhaha grrrr. mood: gemuk :P
Labels: , 1 comments |
mek da ©™
dear diary, eh eh.. jerebu pun ade kenangan bergambo tauuu heee.. alkesah last week keadaan jerebu di jb agak teruk jugak walaupun tidak seteruk daerah lain di johor. bagi memastikan kesihatan terjaga..haruslah 'mask' ini dipakai ok!! adoi batuk-batuk mek dibuatnya. ya Allah, ampunilah dosa-dosa kami. amin :)
Labels: , 1 comments |
mek da ©™
dear diary, huk alohhh...tajuk kemain kooo..speaking kooo kihkihkih...ok just nak update pasal anak-anak tersayang. haikal, skang dh makin matang. cehhh, matang la sgt. kuat makan! boleh dikatakan tiap mlm lps makan nasi request burger pulak. omg! sgt tidak sihattt..tp nak buat camno.. tgh kuat makan, layankan je :) hari-hari berebut siaran tv dgn nya sbb dia asyik tgk kartun jeeee..adoiii... kalo nak bg dia stop tgk kartun, mek kena pastikan dia punya tab ade bateri. so sentiasa kena cas dgn full grrrrrrr..kalo tak henpon kite jd mangsa!! yg penting keje sekolah ptg2 dia dah settlekan.. zara, lasak betul budak ini. huihhh penat mak nak jaga.... lagi lasak dari abangnya oiii.. alhamdulilah sihattt.. tuh yg penting.. dah blaja makan daaa.. tp x rancak sgt lagi makannya hihikkkk..mek rasa budak nih bkn jenis yg nak merangkak..mengengsot(betul tak eja ni? ) bukan main laju..tapi merangkak just angkat2 bontot dia je... tapi yg pelik mcm dah nak duduk2 gitu..pastu gagah pulak kaki test test nak berdiri..contoh kalo dia suka ape2 kat atas sofa tuu..dia akan cuba bangun walaupun masih lembikkk...pening mak dibuatnya..takut je terlentang grrrr..ape ape jek la anak oii.. he. yg penting dia dah sibuk jelajah dalam umah..kejap ke dapur, kejap ke bwh meja.. :) hohohooo latest photos of my kiddos.. eh terdouble pulak gambo zara nak gigit helmet tuhh grrr :P
Labels: 1 comments |
mek da ©™
dear diary, sabtu lepas tadika haikal ade buat hari pengambilan buku report untuk exam penggal 1. parents wajib attend!! so pagi pagi lagi dh kuar sambil2 cari breakfast huhu. bukan saje2 nak tayang result anak kat sini.. utk kenangan diri sendiri jek... result dia not bad la. dlm kategori boleh ikut setiap ape yg diajar. kalo dia tak tahu, dia akan bertanya. itu cikgu yang cakap lah. harap dapat perbaiki ape yg kurang pada exam penggal ke 2 nanti. Insya Allah.. Pada hari tu cikgu bagi buku report, buku-buku penggal 1 dan all the kertas ujian dia. hehe :) Hope haikal boleh jadi yang terbaik one day... ini baru permulaan.. amin...
Labels: , 0 comments |
mek da ©™
dear diary, friday.. huhu arini berhappy hour di SDS Cafe kat taman perling with bff. mek punya lunch today, nasi goreng SDS ngan air coke saje. alhamdulillah ... kenyang :) erkkkk
mek da ©™
dear diary, zara dah 5 bulan lebih. yeahhhh.. perkembangan terkini zara, dah pandai angkat- angkat badan... dah blaja-blaja nak merangkat, blaja-blaja makan. tapi x pandai lagi makan. dia mcm pelik bila mek suap nestum. saje je test. nurse cakap dh boleh ajar sikit2. hehe :)
Labels: 3 comments |
mek da ©™
dear diary, perkembangan zara 4 months, meniarap. :)
Labels: 0 comments |
mek da ©™
dear diary, haikal.... walaupun mewarna masih comot tp itulah hobinya. x kesah lah janji abang rajin dan suka mewarna. mcm mama dulu2!!! cewahhhhh... :P tuh la keje dia sepanjang cuti sekolah nih.
Labels: 1 comments |
mek da ©™
dear diary, huhu musim sekolah nih ramai org pergi bercuti. mek je yg x kemana-mana haha. maka, bila ramai kwn pegi bercuti mek dapat lah menambah koleksi FM kat peti ais tuhhh... i loike! hikhik :) this is from melaka this is from port dickson
Labels: , 0 comments |