mek da ©™

Dear diary, emmm suka sgt tgk kek brownies nutella nih sbbnya mek yg main2 suka suki hias2 kat atas kek tu sempena bufday haikal last week. Poyo la pulakkkk.. bajet cantek la tu kikikiki.. kek ni beli dari member kat ipoh... request dia asingkan love2 ngan coklat nutella tu coz nk deco2 sendiri dgn gaya bebas... lagi pun kalp dh de o bila pos comot la pulak kan ... sonon jgk deco kek nih kan.. tp x reti nak buat kek.. cam ne tu? Haha... layan gambo brownies yg asal sehingga siap di deco oleh mek da dgn gaya bebas serta comot hahaha!

Labels: ,
Reactions: 
0 Responses