mek da ©™

Dear diary, raya ketiga bertemakan songket sarawak la pulak kihkih. Kain pasang yang dah simpan setahun raya kali ni baru terkedek-kedek nak jahit. Wahlawei.....


Ok raya ketiga agenda kite ke open house cousin la pulak. Pagi tu tak de kemana-mana cuma kuar ke pasaraya untuk mencari hadiah kahwin sepupu. Ehek......


Lepas je time solat Jumaat kitorang baru gerak ke rumah cousin di Pasir Hor. 


Tuan tanah menggedik kihkih


inikah gaya budak-budak zaman sekarang beraya? heee


paling happy sebab banyak kutip angpau...wacaaa


Pada malamnya kite berBBQ lagi. Ini giliran family Pasir Mas.


Mak mertua goreng bihun


Akak ipar goreng udang celop tepung


Tugas mek just buat puding koktail je hehehe. Second round masak koktail :P



Anak buah paling nakal.... KL mari haha





Alhamdulillah, dapat makan ramai-ramai. En suami sponser!!! TQ dear




Reactions: 
0 Responses