mek da ©™
Dear diary, CARLO RINO! Yeah inilah brand handbag kesukaan mek. Dah brand ni jek yang mampu haha... selain tu Sembonia. Nak beli LV mek tak mampu.. alahai kesian kan. Hahaha...bertabahlah mek da oii... kau mampu beli CR jek kihkih tu pun yang sales. kikiki. 

Kenapa suka carlo rino? Ntah...... suka sgt. May be sebab byk koleksi CR ni warnanya colourful. Alaa... baru ade 3 henbeg CR dah nak berlagak mek da nih kan huhuhu. 

Bila tengok CR ni jadi gian. Selagi tak dapat tak lena tidur dibuatnya (ok tipu) haha. CR ni mek beli sekali je setahun, tu pun time nak raya. Beli pun yang rege RM250 ke bawah jekkkk.. after sales gitu. Bila tengok balik 3 beg ni, warna dah kenapa hampir sama. Aihh tak leh jadi nih.. kena cari kaler merah or pink pulak nih..kakaka..

By the way.. paper bag CR mek suka sbb selalu bertemakan pinky gitu. wahhh..
Ok satu lagi sebab kenapa dulu2 mek suka CR..sebabnya dulu susah nak jumpa CR yang cetak rompak kat pasar-pasar lambak...... TAPI sekarang dah banyak!!! Dengan keychain bagai ditirunya. Huh.

Ok sebab ketiga mek suka CR ialah sebab keychain tu lah..cute ok. hikhik



2014, royal blue


2015, orange + coklat


2016, white + mustard


bila nak tambah koleksi lagi nih? :P

till then.......... mekda

Labels: ,
Reactions: 
0 Responses