mek da ©™

Dear diary, raya dah nak abis baru nak citer tudung raya beli kat mana ye.. hehe..just share 
Sebenarnya 2 bulan sebelum puasa punya citer.. haha kemain lama. Belek-belek henpon tengok ade gambar ni mula la gatal nak tepek kat sini yekk..

Kejadian ni masa sales giler murah kat butik chenta watie scarft, bbu jb. Tak nak lepaskan peluang, pegi la jugak rembak selai dua. Eh kdg tak leh kontrol... tiap kali gaji mesti nak beli tudung. Tak de brand pun xpe, janji cantik. Itulah mek. Biasa-biasa je kiter hehe. Adoi ini adakah satu pembaziran kah? or reward to myself.  :P


Masa beli ni tgh hot pattern dokoh nih. Nampak simple kan. senang... sarung je. huhu. awning dia elok, terletak cantik. kain sejuk, sedap pakai. hehehe


Lepas tu ke butik aidijuma pulak. Ala dekat-dekat jek butik ni. sebelah-sebelah je... mmg rambang mata kalo dah sampai BBU Business Centre. Semua butik nak masuk, duit je tak de hahahahahaaaaaaaa... Butik radiusite pun full dgn customer masa pegi time tu... huhhh mmg gilerr.. pengsan 5 minit kekekeke




AJ ni mmg selalu pakai. Buat pegi keje.. buat jalan. AJ la pilihan hati. Rembak la beberapa helai yg sweet2 huhu


Konon lps tu pikir dah tak nak beli tudung raya dah sebab dah settelkan sebelum puasa.
Jangan percaya. Itulah perempuan. Pantang orang promote mesti nak beli lagi. Al kisah bila ade member promote tudung naelofar ni mulalah mek mungkir janji. Mungkir janji kata dah tak nak beli tudung raya lagi tapi beli jugak hehehe... itu semua poyo. 





Banyak pilihan colour, terjebak jugak beli 3 helai (hijau emerald, blue & hitam) 


beli tudung tak berhenti kat sini je. ade lagi beli dengan member masa balik kampung aritu. hehehe.. nasib baik laa pegi jln2 kat klate tak terbeli lagi. bukannya pakai sangat pun. alih-alih duk ulang pakai AJ kihkihkih. go to simple................. huhu






Labels: , , ,
0 Responses