mek da ©™

Dear diary, 

Nama Plaza Larkin tidak asing lagi bagi rakyat negeri johor. Salah satu tempat makan yang best dan segala macam menu negeri johor ada di sini. Bukan nak cerita tentang plaza larkin cuma nak bagitahu plaza larkin dah berwajah baru muahahaha.......  food court selera johor dia dah up ok... makin cantik dan teratur. Ececehceh.. promote sikit. Gerai-gerai makanan pun dah bertambah!


Macam-macam menu korang boleh makan kat sini. Antaranya kacang pool haji, mee bandung, mee racun, mee rebus, soto, asam pedas, ikan patin tempoyak, char kuey teow, laksa johor, lontong kering, lontong kuah, cendol, Abc, Murtabak Cheese, nasi ayam penyet, western food, thai food dan macam-macam lagi lah. HAHA. Penat si mek nak taip satu-satu menu. Korang kena pegi sendirilah kahakahkah. Ramai singaporean makan kat sini oiii..







Santai petang bersama my kiddos, pekena pisang goreng, cempedak goreng & Cendol durian. Yum yum ....


A healthy food, for a wealthy mood. #foodquote





Till then................ mekda



Labels:
Reactions: 
0 Responses