mek da ©™




Dear diary, 4/6/2017 our 10th Wedding Anniversary.

Alhamdulillah, another year as husband and wife... had our anniversary iftar at Selera Senibong Seafood, Permas Jaya. Jauh sikit pergi bukak puasa aritu, celebrate la konon uhuk2.

Actually, bukan kunjungan pertama ke restoran ni.. macam dah 2-3 kot, lupa lak. Husband decide nak berbuka di sini, si mek plan nak makan kat J born cafe sebenarnya.. dekat kg melayu je, since belum lagi cuba makan kat situ ehek... tapi tak pe la.. amik angin jauh sikit.. tepi laut bersebelahan Singapore sana.. sampai sini pun dah lewat, jalan jem lagi. Kol 7 baru tercungap-cungap nak oder kihkih... sib baik kat meja disediakan air kosong ngan kurma... :P




Untuk iftar kami order:-

Siakap Stim Limau
Ketam Black Pepper
Udang Butter
Kailan Ikan Masin
Air Kelapa - Papa
Air Tembikai - Mama
Air Laici - Zara
Air Sirap Bandung - Abang Kaka
Air Kosong/Kurma - Free



Tak banyak pun makan, siap leh tapau lagi buat blk rumah.. tak abis huhuhu


Semua sedap... terasa masakannya... 




Kami yang semakin tua hahaha.. semoga hubungan ni berkekalan hingga ke Jannah..aamin YRA


Tq mek zara jadi camerawoman ... patut gambar adik tak de sgt ye.. kecian hihi


Jodoh pilihan Allah tak pernah salah.. Insya Allah


Abang kaka yang tak berhenti makan, dia paling banyak makan nasi... bulan puasa ni makin bulat mama tengok haha...



Haa.. ada pun mek zara kat celah tu kuikui


ok yang ni gambar google


nak nampak kan pemandangan restoran ni aje... tapi skang signboard dah lain... tak sempat nak snap sbb byk sgt kereta kat depan kedai ni... tak kuasa mek huhuhu


kat luar restoran ada jualan macam kat uptown tu


pemandangan malam... seberang sana singapore



Pilihan seafood.. macam-macam hadoo

Alhamdulillah, kenyang. Total makan malam tu RM 175.00 kakaka. Kalo tak kenyang buat-buat kenyang la ye kekekekkekekkek... balik rumah sambung makan :P



Selera Senibong Seafood,
Bandar Baru Permas Jaya.

Open: 4pm - 2am




Till then, mekda 


0 Responses