mek da ©™

Dear diary,

Ini pula kisah si abang. Duk ngajak mama temankan gunting rambut dekat barbershop. Siap request tak nak gunting kat kedai mamak...amboiiiiii... kemain ye selera abammm skang ye haha. Dah meningkat dewasa ni mcm-mcm permintaan ye hikhik...  ok baiklah!




Mama pun nyajak laaa papa pegi barbershop bawah opis mama jeee... 

Fendi Barbershop & The Gang!


Deco kat sini cantik tau.. i loikee... barbershop ni antara yg femes di JB. TMJ & player jdt pun penah dtg sini cewahhhh.. nk ckp pegi tempat femesss la tuuu.. padahal bawah tangga opis kak mek je kedai ni hahhaahaa...


Barbershop ni selalu je ramai customer, kena amik nombor K..


Yg benonya barbershop ni berkonsepkan barbershop & cafe. Masa mula2 dibuka dulu kak mek & opismate ade la lepak-lepak sini mkn mee sup/tomyam kalo tak silap..western pun ada... 

Ade jugak kiosk baju kanak-kanak di dalamnya.. opss itu dulu, masa pegi aritu tak perasan lak ade lagi ke tak.. tp ada juga nampak jual baju baju giturrr...

Dan lepas tukang masaknya yg selalu on off, kami dah jarang lunch sini. Sesekali ada la tapau ice blended/coffee.

Baru-baru ni ade jual burger best kat sini.. la nii dah tak de pulakkk.. huhu



Deko hipster...





Ok done...hehe


Sape yg belum tahu di mana lokasinya boleh tengok alamat bawah ye.. nak jumpa kak mek boleh naik opis tingkat atas hahhahahhahaa opssssss!

Fendi Barbershop & The Gang

Cafe
Address29, Jalan Susur Dewata 1, Larkin Perdana, 80350 Johor Bahru, Johor
Hours
Open today · 12PM–12AM


Till then,
Mekda

Labels: ,
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...