mek da ©™


Dear diary,

18/11/2017 Sabtu lepas berlangsungnya Majlis Penyampaian Hadiah untuk mek zara sebagai tanda tamat sudah sesi tadika bagi yang berumur 4 & 5 tahun. Tahun ni zara 5 tahun! Alhamdulillah....


Semoga adik terus cemerlang di masa akan datang...


Kecik je anak dara mama ni ye hehe...


... bersama bff katanya




yayyy... dapat set alatulis hello kitty... sapa yg yay yay tu.. zara ke mama heh? :P




Majlis ni berlangsung di Dewan Raya Kg Melayu Majidee


Mama belikan bunga coklat untuk zara........ patung hello kitty dah sold out la dik uhuk uhuk.. laku keras bunga-bunga ni... kemain skang ni ye.. konvo tadika mengalahkan konvo degree haha! Mama dulu konvo degree bunga pun kena beli sendiri kekkekekek kesian !!!!

Tapi byk jugak la dpt bunga n teddy bear cewahhhhhhhhhhh haha.


oh muka mama mu yg terpaksa di black n white kan


:P


Tahun depan 6 tahun, belajar rajin-rajin ye nakkkk



RM 8 ok tak? ada 2 jenis coklat..seketui bunga n seketui patung... ok la dari malas nk buat sendiri & kena cari bahan lagi kohkohkoh


Ini gambar masa amik report book kat sekolah...


Cikgu cakap zara ok, dah pandai tulis nama sendiri
Huruf masih tertukar
Nombor pun ada lagi tertukar
Jawi masih slow
Tak pe dik boleh improve
Baru 5 tahun, slow slow lah yeee... 
add on......

Cikgu cakap adik ni nakaiiii sikit dlm kelas,
suka usik kawan
If cikgu marah, adik susah nk nangis
adik akan pandang & renung cikgu
wahhh gitu ye dikk
kalo budak lain dah nangis if kena marah dgn cikgu
... itu cikgu cakap


............... bukan mama cakap haha!

yg benonya mama dah faham sgt dgn perangai kamu ye dik..
tapi mama tahu awk budak cerdik kikiki!












Wan Adelia Izara
Permata hatiku...

Till then,
Mekda
Labels: ,
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...