mek da ©™



Dear diary,

Today kak mek nak share gambo posing je aci tak? Sorry nak jd model jap hahahahaa
Sila jangan muntah. kohkoh



Kisah jalan-jalan cari makan di B5 Johor Street Market kat Tampoi tu... alahhh yang bersebelahan Plaza Angsana tu haaa... dah pegi lom? kalo belum baik pegi skang kahkah...


Banyak port bergambar tauuu.. yang penting banyak kedai makan yang best-best. Soooo, korang boleh la cuci-cuci mata sambil makan-makan. Agichuuuu


Konsep B5 antaranya:-

Uptown concept
Food & Beverage
Box Park
Food Truck
Hab seni & budaya


Tgk  tu  Cendol Kampung Hulu pun ada kat sini tauuu







Korang kena cuba ni... Lok Lok yang pedas berapi yumssss


Pedas berapi tapi sodapppp



Nak makan kacang pool cupchai pun hadooo.. 

Till then,
@mek_cda


B5 Johor Street Market Leasing Gallery
AddressTaman Tampoi, 81200 Johor Bahru, Johor
Hours
Open ⋅ Closes 11:30PM
Phone07-244 1271






Labels: ,
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...