mek da ©™


Dear diary,

Second time here. Tahun lepas dah penah datang sini. First time datang dulu rasa tak puas makan ikan bakar sambal petai kat sini sebab padu sangat. Teringat-ingat. Gitchuuuuu... Yummeh!

Bagi yang bermalam di Swiss-Belhotel sudah tentu wajib makan-makan kat sini kan. Ape tak nya dah sah-sah depan hotel je hikhik. 

Syarat utama dia tahap kesabaran korang kena tinggi la sikit. Full house! Kena Q nak dapatkan meja.. tu belum nak tunggu order sampai. Sabo je la iyo hukhuk.


Pilih-pilih pastu bagitau nak suruh masak menu apo


Coconut shake


Malam tu kami order biasa-biasa je. Kang dah kata Kak Mek demam tak de selera makan. Mmg tak jamah nasi pun. Teguk air jeeeee... sob sobbbb.. sian anak-anak pun macam tak happy je makan sebab mama dia tak de selera sangat. Kak mek tersengguk-sengguk kat meja tahan rasa ngantuk dan penat ayoyooo... 

Order:

Siakap Bakar Sambal.. mintak sambal petai tapi tak dapat sob sob (sib baik tgh kurang selera)
Sotong Telor Masin
Sup Campur
Telor Dadar


Kesudahannya balik bilik hotel sambung makan buah yang dibeli kat R&R. Sib baik laa boleh telan buah. Emmmm :(

Till then,
@mek_cda



 

Labels:
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...