mek da ©™

Dear diary,

Aktiviti wajib tiap kali balik kampung. JJCM rantau panjang. Cuci mata ajee... tak membeli sangat, yang banyaknya beli makan-makan je hoho. 




di kala cuaca panas.........


Layannn...



bikin kecurr


manis leting




aiskrim baba


brehi benar lokcing & sosej pulut


krup krappp



 lama xmakan bui stoiiii



On the way balik singgah beli durian tepi highway rantau panjang dan drive thru mcD. Testing membeli di new branch mcD Pasir Pekan kat kampung kiterrr heheeeee. Tq mok su banje mak doublecheese burger. panas2 dalam kete kebulur jugak hakhak!



perisa cempedak ngeee


yang benonya kitorang agak rushing hari tu bila pikir nak kena pegi kenduri akikah 2 tempat plak time tu..... kalo tak dah singgah makan-makan kat mana2 aihhh


Till then, @mek_cda



Labels: , 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™
Dear diary, 

Alhamdulillah, sempat juga reunion bertiga. Yang lain x sempat nak join. Tq korang sudi datang makan-makan menu yang tak seberapa..... sempat posing sampai 1000 gambo ehhh.. haha







Benda wajib bila berjumpa, posing sampai pengsan....... berboomerang masuk air jarang-jarang kikkikiii


Semoga persahabatan kita kekal selamanya ok!



cakkkkkkk... eh eh ada mek zara kat situ terjelir-jelir


suka gambo-gambo ni laa heeee



simpan buat kenangan di hari tua hoho







b.f.f

best friend forever





bideoo kita kita ajeee hehe




yayyyy... mummy fayra tukang tangkap gambo kami hikhihkkhk


Sampai berjumpa lagi, Insya Allah

Till then,
@mek_cda


Labels: , , , 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary,

13/8/2019.

Celebrate birthday suami yang ke 39. Buat surprise simple-simple je........ last minute plan minta tolong adik belikan kek. Mmg dah plan nak ber BBQ bakar daging malam tu, alang-alang potong kek sekali lah heee




Abaikan posing dengan baju tidur je masing-masing hahahahhaaaa




Sanah Helwah. Sakinah Mawaddah Barakah Warahmah.

Selamat hari lahir Encik Suami.......

Semoga beroleh ketenangan, kasih sayang, dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, sihat tubuh badan, diberkati serta dirahmati Allah senantiasa.

Aamiin :)









TQ adik belanja dominos pizza



kek favourite dari kedai kek muhibah, kek laici

tak sempat nak book kek SR opsss eeeeeee





satay pun ada lagi, baki bakar malam raya aritu



kak mek bedal je buat sos thai last minute eeee
layann dengan daging bakorrr







Alhamdulillah

Till then,
@mek_cda




Labels: , , 0 comments |
Reactions: 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...