mek da ©™

Dear diary,

Kesinambungan cerita mandi pool di Savanna Hill bulan lepas. Jalan-jalan pusing-pusing sekitar Savanna Hill Resort. Simpan sini buat kenangan. Posing itu wajib haha. 




































Sweet moment,
Till then @mek_cda

Labels: , 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary,

Simpan buat kenangan.

Till then, 
@mek_cda




Labels: 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary,

Antara benda yang dikidnap dari Melaka & PD. Tak beli apapun kat PD benonya. Banyak memborong di Melaka kihkih.


mak kak mek borong kerepek & dodol

Sambal belacan tu sedap.. mee siput tu kasi kawan.

Dodol & wajik harus dibeli.

Cencalok & belacan dah tak masuk list sbb dah beli dulu.. tak abis2 lagi hahhahaha


Try ni... sedap




Benda wajib

Beli bape ketul je fridge magnet kat PD. Kat melaka wajib beli lagi walaupun dah berlambak fridge magnet dari Melaka kekekekke.


Dah lama nak terompah nyonya ni hahahhhaa


Sedap lahaiiii........ nyesal tak borong banyak2.


kopi mana kopiiii


Kompang Mek Zara




Baju kelawar kak mek hahhaahaaaaaaaaaaaaa!


Mek zara ngepauuu.. beli beg LOL. Tahun ni mmg dia penggila LOL hehe. Tu belum beg sekolah. 

Lupa pulak nak amik gambo tshirt yg dibeli kat Melaka. Tu pun ma beli kat cucu-cucunya. Hiksss.

Till then, @mek_cda











Labels: , 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™


Dear diary,

Rasanya dah berulang kali bawa budak-budak pegi sini. Dekat Plaza Angsana je tempatnya. Ok la budak-budak, happy. Have fun. Kali ni pegi time diskaun. Bayar RM 9.90 main sampai puas haha.
Harga biasa lupa pulak, Boleh refer post sebelum ni ehekkk.


Dekat 3 jam korang main. Jenuh mak nunggu.











Sambil-sambil tu layan oden dan coconut shake. Air favourite mak kat sini haha.




Voucher untuk beli dessert.


Layan aiskrim vanilla + coklat pula.





Menu


Sambung jalan-jalan dalam Angsana



Tempat favourite dalam new market


Late lunch McD



Kebetulan ada Festival Kraft 



Sebelum balik cari sayur dan buah2 dekat Hero Market.


Eh ni bukan troli hakakk... hakak banyak borong sayur. 

Enjoyyyy........
Till then,
@mek_cda
Labels: , 0 comments |
Reactions: 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...