mek da ©™

Dear diary,

Kafe Eat & repeat JB. Lokasi kafe ialah di Bandar Baru Uda, Johor Bahru. Semua menu RM 1.90!


Walaupun semua menu didatangkan dengan portion yang kecil tetapi cukup berbaloi. Korang boleh la order macam-macam. At least boleh try macam-macam ye dok!




Semua sedap!!! Murah dan berbaloi


Tulis sendiri ye apa yg korang nak dan bagi kat waiter


Sedap sedap sedap



dah 2 kali datang makan kat kafe ni.... tak tau bila pulak nak repeat



with my opismate









 dessert dia sedap weiii




Alhamdulillah bertingket-tingket mangkuk.

Kafe ni mengambil idea dari Negara Thai. 






Memang recommended la kafe ni. Boleh cuba ok!

Till then, mekda.





 Kafe Eat & Repeat Johor Bahru


AddressJalan Padi Emas 4/1, Bandar Baru Uda, 81200 Johor Bahru, Johor
Hours
Open ⋅ Closes 10PM



Labels: 1 comments |
Reactions: 
mek da ©™


Dear diary,

Kesinambungan citer bff datang JJCM JB. Hahaha maafkan daku wahai Mok Ra. Baru nak tepek kat sini ngeee.


Yang benonya diorang ni repeat makan kat sini. Selera Johor Plaza Larkin.


Layanzzzzzzz.........




amboi haha


driver import



model selera johor kahkah





Lepas makan pegi Karokkkk... kasi can la 'meet time' hahhahahahaah


berapa buah lagu kite nyanyi ekkkk hahhahahhahhaha



sebelum balik JB diorang tapau murtabak cheese majid


Byeeeeeeee!! thank you datang rumah iolssss. Sampai berjumpa lagi uhuk3.

Next??


Till then, mekda.






Labels: , , 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary, sebahagian ole-ole dari Langkawi. Coklat!!! Tak de la banyak sangat beli coklat. Beli yang rasa nak makan je. Kalo ikutkan nak beli semua!!! Memang gilerrr ahhhh


Stok coklat simpan dalam peti





nyesal pulak tak grab pepero banyak2


mangga harum manis beli kat Perlis


nampak je buah tak berapa cantik ni.. tapi manisnya Ya Allah


sedapppp!


lupa pulak berapa sekilo sbb citer ni dah lama khennn hahhahaa



ade la beli minyak gamat sikit-sikit. beli banyak-banyak pun buat apa kan



magnum yum yum


beli magnet dan keychain sikit-sikit. sekadar tepek di peti sendiri muhahhaha


sudu sikit-sikit haha


untuk cikgu anak-anak... mak pack mcm ni



mak punya. coklat bounty tu tak best. manis sgt oiii.. ingat best. Emm kelapa



paling suka! whittakers




ok kredit to bff #cikumidhia (artis ni) hahhaahahah...ini yg kasi pada dia...

Ade la sikit bagi budak-budak office.


Tiada dalam gambo..................... T-shirt Langkawi beli dekat anak-anak, anak sedara & untuk diri sendiri. Kain pelikat dan kain batik pun tak snap gambo kahkah. T-shirt lepas beli terus pakai kat Pantai Cenang. Beli jugak kain batik untuk pengasuh budak-budak ni.

Kan mak kata mak tak shopping banyak pom. huhu.

Ok janji!!! ini entry last untuk Langkawi. Jangan marah ekkkk... tq yg sudi baca celoteh dan citer merepek dari mak. eh kejap mak. kejap kak mek... kejap mek da... mana satu niiii!

My name is Mekda

Till then, mekda.

Labels: 0 comments |
Reactions: 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...