mek da ©™

Dear diary, happy me :)

Lunch today with my officemates. My portion Nasi Ikan Talapia with sambal yang sangat sedap. Sambal ayam penyet... not too spicy, ada manis-manis sikit. Saya suka :)


My friend order Nasi Ikan Berlado... not bad, mmg power sambalnya huhu... and the Nasi Ayam Cryspy pun sodappp.. budak-budak mesti suka ni.. ayam yg sangat rangup yum yum. One more, Laksa Penang (not in picture) :P



Alhamdulillah kenyang... enjoy my sirap bandung soda today ehek :P

By the way, tak rugi kalo datang sini...

My Cuts & Slices,
Perling Mall, JB

Other branch at Galleria, Kotaraya.

Nice Lunch experience ..... 

Till then, mekda.

Labels: , 0 comments |
mek da ©™

Dear diary, sekarang ni semua nak viral kan hehe... Biskut Gery Saluut.. sedap kan tapi yang cheese je la.. yang coklat tak best sangat kuikui.


Mek suka Biskut Gery Saluut CHEESE ni.. yummy!


Masa tengah viral memang kemaruk jek nak makan biskut ni... harga RM5 sepaket ada 10 keping. Kalo nasib ko baik dpt beli kat pasaraya mcm mydin or maslee dpt la harga murah sikit dlm 3 hinggit lebih gitu tapi kena cepat grab larrr..kuikui


Till then................mekda.

mek da ©™

Dear diary,

Milo Cube yang tengah viral... ramai online seller yg jual. Emmm teringin nk makan ni sekali tu terjumpa orang jual kat Festival Layang-layang aritu. Test la beli sikit.. harga boleh tahan..  7 bijik RM 5.. beli sikit je sebab nak cuba-cuba rasa jek..... kuikui


Kecik comel jek sizenya... sape yang suka ratah milo tu boleh la buat stok banyak-banyak kakaka... nak buat air pun boleh.


Sedap lagi milo nugget kot opsssss :P



Till then... mekda.

mek da ©™

Dear diary, gigih pergi uptown cari tart nenas ni.


Nasi Ambang BBU


Keria Gula Melaka, Taman Suria


Nasi Ayam Gelang Patah







Nasi Goreng Smokey


Smokey Kuey Teow


Cekodok Daging


Nasi Kak Wok


Mee Celup Majidee


Marry Brown


Kopi kopi roti bakar


org belanja


cheezy Ball


Buah Bidara


Nasi Muafakat Johor


Eaana Delight Happy Hour


Keria Gula Melaka


Kek Bajet


Thai Food Festival di @mart Kempas


Nasi Kak Wok


Capati nan cheese ayam tandoori



Soto


Lavendar, Jusco


Ayam Tandoori


Menu lunch masakan kampung 



Tomyam Tani Pandan


Eaana Delight


Mek Singgang




Angah d&c chic chop 

Kek Bajet




Lokcing, somtam, kerabu megi thai


lontong kering




Alhamdulillah

Till then, mek da.


Labels: , 0 comments |
mek da ©™

Dear diary,

#daridapurmekda












Till then... mekda.

Labels: , 0 comments |