mek da ©™

Dear diary, 

Sekadar berkongsi diary masakan #daridapurmekcda je arini kikiki... layannnn.







Till then, @mekcda

Labels: 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary, lately mama jarang update pasal anak dara mama ni kat blog. Ok ni mama nak tepek la sikit gambo anak pompuan mama yang makin hari makin besorr ni walaupun tuannya kurus hihihi.


Anak mama skang ni suka sangat make up. Tak tau nak buat macam dahh.. risau jugak mama kalo2 efek pada kulit nya.. tapi under kontrol la haha. 



Sangat suka berhias cantik-cantik bila nak kuar. Kasut dan handbag wajib pakai :P



Makin suka mengumpul mainan. Pening mama dibuatnya. Mama  ingat dah naik darjah 1 ni dah xnak main ini semua. Memang hantu kedai Eco dan Mr DIY.


Lagi mama pening bila hari-hari dia ubahsuai biliknya. Deko sana deko sini. Tepek macam2. Rak ditukar ke sana ke sini. Adehhhh...






haaa amik... nih kerja abangnya make up kan zara


Alhamdulillah, perkembangan kat sekolah ok ok sahaja. Perlu lebih berusaha untuk berjaya ye dikkk...



Muka senyum bila dapat mainan



Harap awak membesar dengan sihat dan berjaya di dunia & akhirat. aamin


Till then, @mek_cda

mama............






Labels: 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™



Dear diary,

Selagi tak abis musim durian, seminggu sekali wajib la mencari ye dok hahahahha.. ada yang makan hari-hari ke? Wahh dahsyattt kikiki.......







dapnyerrr... lemak2 manis pahit lite litee... haa gitchuuuu





nampak kek durian ni dekat Ksl city mall... perghhhh

Nak balik kampung makan doyannnnnn.. nexttt

Till then, @mek_cda

Labels: 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™



Dear diary, asal pegi Hero Market je nak posing... kenapa eh hahahahhha! Now Plaza Angsana pun dah ada Hero Market tauuu.. boleh la cuci mata beli sayur dan buah kikikki.......


mak cik kalut hahahhahahhaa


ehhhh..........


beli sayur pun nak shoot ker?? kuikui


Till then, @mek_cda

HeroMarket Angsana Mall
L1-12, Aras 1, Angsana Johor Bahru Mall, Jalan Skudai,
Pusat Bandar Tampoi, 81200 Johor Bahru.
10am-10pm

Labels: , 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™
Dear diary, cuci-cuci mata tengok sajian biasa-biasa dari dapur mek cda je la ye :)

1) Nasi Goreng Sotong Petai



2) Sambal Tempoyak




3) Bihun Sup Tulang








4) Megi Celup


5) Cekodok Durian


6) Nasi Dagang






7) Mee Kuoh


8) Bubur Kacang Durian


9) Ayam Kam Heong


#daridapurmekcda

Till then, mekcda


Labels: , 0 comments |
Reactions: 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...