mek da ©™
Akum..hari nih aku dapat satu email..info nih bagus utk dikongsi bersama..kdg2 kita tak tahu kan termasuk aku...huhuhu...jangan ambil mudah, tapi fikir-fikirkanlah...
Kedudukan jerawat dan info:

DAHI
Haba badan melampau, peredaran darah tidak baik. Minda dan badan, mungkin terlampau letih.Stress Kumpulan ini biasanya panas baran Nasihat : Pupuk tabiat tidur awal, bangun awal. Dapatkan tidur yg cukup dan minum air banyak (kalo aku tdo awl..bangun lambat..heheh)

HIDUNG
Jerawat di batang hidung bermaksud tulang belakang kita mungkin bermasalah Di hujung hidung mungkin kerana haba perut melampau dan sisitem penghadaman tidak normal Di salah satu hujung hidung pula boleh dikaitkan dgn ovari atau sistem reproduksi

DAGU
Fungsi buah pinggang terjejas atau sistem endokrin (rembesan dalaman) lemah. Kaum wanita mudah mendapat jerawat di sekitar dagu mungkin berpunca drpd haid yg tidak teratur dan sistem peranakan yang bermasalah.

PIPI KIRI
Fungsi hati mungkin kurang lancar termasuk dilanda masalah rembesan, menyahtoksin dan penghasilan darah.

PIPI KANAN
Fungsi paru-paru mungkin tidak normal

PADA BADAN (BELAKANG & DEPAN)
Sistem perkumuhan yang bermasalah, sembelit. Amalkan pemakanan yang sihat dan mengikuti piramid pemakanan bagi mempastikan toksin tersingkir dengan lebih baik.

hehehe...jerawat oh jerawat
Labels:
2 Responses
  1. salam..
    tq sudi berkongsi idea my dear..
    hv a great weekend ok! muah..


  2. berkongsi infolah.. salah taip.. huhu...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...