mek da ©™

Dear diary,

Eh, eh eh... makan pun ada diary. Lantak ko la kak mek. haha..
Suka sgt snap gambo dulu sebelum makan, ape ke hal ko ni kahkahkah... 


Testing2 ⇩

  • 1) Mcd Thai Fish Burger - tak kena sgt dengan tekak. Sedikit pedas.
  • 2) Iced Latte MCcafe- Biasa je, sedap lagi kopi beng warung hahahahaha!!!! maafkan saya



Kek marble ni sedap............ lembap


menu budak-budak....... jual dpn sekolah. Time ni ngidam abc zaman sekolah, sedap weyyy.. hilang dahaga!


org jb kalo tak kenal Md zain cendol mmg terukk la kihkih... cendol best niii



testing lagi............. KFC Sawadee crunch - sedap lagi yg spicy biasa tu


masam-masam spicy



Jiran kasi, bubur asyura kelantan versi goreng.. sedap weyyy.. first time DENGAR & MAKAN! Crunchyyyy......


Lunch kat opis tak tahu nk mkn ape, beli ala carte twister kfc


sometimes lunch roti je kat opis.......... roti 7 ELEVEN fresh to go sedap rupanya.. makan tak sedor sampai tak tengok tarikh dah expired hahhahahahhaha


quaker oat banana + madu.......... tak best sangat.. sedap yg biasa je


yg ni paling win.... my childhood food memory!


Kerap pulak makan fast food minggu lepas... tak baik untuk kesihatan nih!! ecececehhh... kdg kat opis tak tahu nk mkn ape... tgk lauk2 nasi campur dah boring..........

Till then,
Mekda☺

Labels:
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...