mek da ©™

Dear diary, 

Taraaa.. inilah dia hasil tangkapan di romantika aritu. All about pinky & cupcakes theme. Hiasan dapur bertemakan cupcakes la konon... hikhik

Alaaa... barang murah2 je.. mampu milik tapi nanti menyemakkan ruang dapur kahkahkah.. semoga encik suami tak marah opss!

Jika masa mula-mula kahwin dulu, kak mek kalo ke romantika mesti nk grab yg bertemakan 'bunga vintage' tu.. tapi skang.. cupcakes!


  • Jug air cupcakes dlm rm 5.30 kalo tak silap
  • Tipuware cupcakes tu rm 3.00
  • tisu cupcakes rm 1.99
  • tin bulat cupcakes rm 1.99
  • tin 4 segi cupcakes rm 3 lebih
  • hiasan bawang & keledek tu rm5 satu beli kat kedai berdekatan romantika
  • tin yg besar2 lagi cantik tak beli sbb dh xde ruang nak letak kihkih... 



Me time............. senyum je dpt ni.. eh eh satu lg kitchen towel tu beli kat giant.. 2 helai rm1.90
Ape lagi grab la.. lol

Nak beli cupcakes tipu tipu tp xjumpa yg comel-comel lagi...
Till then, mekda.
#mekpinkkitchen

Reactions: 
2 Responses
  1. MiYOKO SuKi Says:

    kt romantika ek...nk g car gkla...comel2 sgt


  2. mek da ©™ Says:

    miyoko: aaa kat romantika..pegi cari tau kikiki


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...