mek da ©™

Dear diary,

Alkisah masa nak celebrate birthday suami baru-baru ni try la google kedai makan seafood yang tak pernah jejak lagi kat johor ni kahkah. Google punya google jumpa la review tentang Restoran Grand Seafood kat Kempas ni.

So, kami decide makan kat sini. Alahhh, bukan celebrate ape pun.. just makan-makan. Macam gini la kami anak beranak sambut birthday hehe.

Restoran ni terletak berhadapan Hospital Permai dan bersebelahan De Cabin.





kami pilih Menu Set B untuk 3-4 org mkn

Side order satay ayam & daging


Siakap stim limau


Sayur


Sotong goreng tepung


Sup campur


Ayam.... boleh request nak masak apa... kami mintak ayam  goreng kunyit je


sedapppp!


ada ruang/bilik vvip

boleh booking utk sebarang majlis

nampak ramai yg celebrate birthday kat sini


alhamdulillah makanan semua sedap... harga pun berpatutan!


pekerja sini semua speaking klate.... ahaksss tokey nya org mana?


mmg puas hati huhu


kali kedua repeat lagi makan kat sini masa ma dan abah datang Jb last week


ma dan abah


oder set free air sirap/teh o 


kali ni oder siakap stim halia request kurang pedas sbb maa tak boleh makan pedas



hari ni cuba tomyam pulak yumsss


haikal nak ayam masak paprik


Alhamdulillah ma abah makan bertambah... mmg favourite maa siakap stim hehe.

Korang boleh cuba makan kat sini! 

Till then, mekda.

Restaurant Grand Seafood

Address275A, Persiaran Kempas Baru, Kempas Banjaran, 81200 Johor Bahru, Johor
Hours
Closed ⋅ Opens 5PM

Labels: , ,
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...