mek da ©™


Dear diary,

Alhamdulillah, pada tarikh 3 hingga 4 February yang lalu kami ber 'family day' di Sudara Beach Resort & SPA. Dekat-dekat aje, janji boleh berkumpul ramai-ramai. Kali ni cukup korum... semua ada yeahhh... makan-makan, piknik, mandi pool.......... best sangat!!!


banyak sangat gamboo.. mcm biasa pilih2 dan tak sempat nak edit semua haha. Dah bersarang blog ni tunggu nak update. Cerita tahun lepas pun belum abis hapdettt adehhh!!



Ni bilik kami. Book 4 bilik kesemuanya.



Posing tu perkara wajib. haha.


coffee house.


Resort ni berhampiran dengan pantai so korang boleh tengok view pantai sekali.


Ok entry bersambung mcm biasa sbb banyak gambo kan. Kahkah.

Layanzz..........








Bersambung...........................

Till then, mekda.


Sudara Beach Resort
BOOK A ROOM
AddressLot 128 Mukim, Jalan Pasir Puteh - Tok Bali, Kampong Cham Tangga, 16300 Bachok, Kelantan
Labels: , ,
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...