mek da ©™

Dear diary, NUFFNANG.... wujud lagi kah? ada uollsss, nuffnang ada lagi hehe... still on kahkah.

Saje nak abadikan di sini. Hasil berblog suka suki ni, dapat jugak duit jajan dari nuffnang hehe.. baru nak cash out ni oiii..

Walaupun amount tak banyak, boleh la setakat nak beli seketul handbag penghabisan stok carlo rino wakakkakakka!!!!

Yang benonya dah 10 tahun umur blog kak mek ni. sob sob susah senang bersama blog kesayangan ni cewahhhhh... diary katakan. Kak mek kalo boleh tak nak biarkan diary ni berhabuk huhu.

Bermula dengan nama blog MAMA ADAM HAIKAL (time ni sibuk cerita pasal anak je haha) pastu MY NAME IS MEK DA and nowww, MEK DA THE FOOD BLOGGER. haaa gitchuuuu pewww!

Lebih kurang 2 bulan jgk nak tunggu cek nuffang ni sampai ke tangan selepas cash out dibuat. Kak mek just cuba nasib je, tengok2 posmen hantar cek kikiki........... Alhamdulillah :)

TQ my follower walaupun tak ramai.

TQ yang sudi baca kak mek merepek meraban kat sini.

TQ semoga bermanfaat ok. HAHA!

TQ NUFFNANG :p

Till then, mekda.

Labels: , , ,
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...