mek da ©™

Dear diary, 

Port makan baru di Kg Melayu Majidee, Johor Bahru... THE NGETEH.

Nama pun ngeteh jadi boleh la ajak kawan-kawan & family ngeteh kat sini ye. Tengah viral sekarang ni jadi cepat-cepat serbu kalo x nak berdiri lama menunggu turn tempat duduk hahahahhahahh!


Mula2 masuk je nampak kete comel ni jadi paksa anak posing kejap kihkih


Macam-macam hadooo...


yang membuatkan kak mek nak datang ke sini ialah nih haa.. air tower

Sekarang tengah promosi... RM10 je ni. Boleh minum puas-puas sampai buncit kikiki

Semua jenis minuman berais boleh order untuk air tower ni


kami pilih tembikai tower


nampak orang ramai order tembikai & fresh orange


masakan panas not bad laa... sup sedap


mek zara punya... nasi goreng ikan masin. Dia ni hantu nasi goreng


dah kenyang baru muka senyum & ada mood nak posing haha

ok boleh rujuk info di bawah:- sumber: FB THE NGETEH





Sooo... apa lagi, jommmm !

Till then, @mek_cda

Labels:
Reactions: 
1 Response
  1. Susan Says:


    Awesome information, do anybody mind just reference back to it. Pikdo is an Instagram Online Viewer that you can easily browse users, location, followers, hashtags, popular contents, statistics and much more. ...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...