mek da ©™

Dear diary, Restoran Wan Dee Seafood ni memang famous. Dah penah review sebelum ni. Antara kedai makan favourite kak mek jugak lah. Kedai ni yang kat Kangkar Tebrau tauu... sbb ada jugak kat tempat lain.

Tomyam pok tek kat sini mmg win... sedap! Walaaaa hoho




Siakap Stim pun sumpah sedap weyyyy




Tak kurang juga dgn sup tulang ni....... mabeloss tahap dewa kahkahakahhhhhh



berhadapan kedai makan ni ada menjual lokcing kelate ni... murahh, harga sama kat klate


yumsss



Wan Dee Seafood

Rugi tak maiii

Till then, @mek_cda



Labels: 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™



Dear diary, 

Try makan kat sini pulak.... Restoran Crazy Kitchen di Damansara Aliff.

Not bad, banyak pilihan menu.


Ada masakan panas, western, ikan bakar, asam pedas, shell out dan macam-macam lagi lah.



Try makan chicken grill


Anak bujang nak makan nasi huhu.........


Boleh cuba makan kat sini ye uolsss 

Till then, @mek_cda


 Restoran Crazy Kitchen
AddressTaman Damansara Aliff, 81200 Johor Bahru, Johor


Labels: 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary, kedai menyaka 2.10 ... Ninso Tampoi yang baru dibuka.... best la jugak. Ada juga jual sayur2 & brg frozen. Hikssss :)


Cumanya wallpaper tak de pulak kat sini hohohoh


mainan budak2 byk pilihan




sweet hanger ni




buku2 mewarna banyak pilihan



mee kuning pun hadooo


nenas punnnn


sayur-sayur masih segar



aiskrim


brg frozen






terdapat nin cafe..... boleh layan oden & makan aiskrim


part paling bebudak ni suka... dah puas pusing2 kat dalam sementara mak ko tgh menyaka... dorang kuar lompat2 kat sini ehekkk

Ok done promote!

Ninso Tampoi
AddressNo 83, Jalan Tampoi, Kawasan Perindustrian Tampoi, 81200 Johor Bahru, Johor


Labels: , 1 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary,

Corat coret #daridapurmekcda































Labels: , 0 comments |
Reactions: 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...