mek da ©™


Dear diary, sesampainya kami di Jeti Kuah, lebih kurang beberapa minit owner homestay dan transport sampai. Dah book siap-siap dengan brader nih! Dah dapat van yang disewa, masing-masing kuar tanduk haha... sabarrrrr... esok masih ada oiiii... gelojoh betul! hahaha



Kami pusing-pusing jap pastu berenti makan kat depan Kompleks HiG Group. Tak pasti nama tempat tu, sejenis food court........ kak mek namakan Medan Selera Kompleks HiG, Langkawi hihi......

Bercinta jugak nak pilih menu sbb banyak sgt kedai... macam-macam hadoooo. Last2 kak mek oder 

NASI GORENG LANGKAWI....... amik ko. Dtg langkawi kena la oder yang ade nama Langkawi kan hahaha!!

Yang bestnya, ikan rebus goreng tu. Bukan sekoq tapi 2 ekoq kohkoh. Berselera jugak kak mek abiskan. May be sebab lapar errkkk :P


Antara kami ada yg oder roti canai, masakan panas tomyam & sup bla... bla... bla...


Penat! Mahu balik homestay!


Bersambung................................


Till then, mekda.



Labels:
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...