mek da ©™
dear diary, selera cik siti.. suggestion by adik2 mek. ekceli sejak dh lama dok johor, mek sendiri dah tak tau restoran ape yg best utk mkn2 kat kota bharu ni. lps jek meronda ronda with adik beradik kat wakaf che yeh mlm tu, mek request nak mkn western. so adik mek pun ajak lorr pi try kat selera cik siti nih. masa pegi tuu huihhh ramai giler manusia. gambar kat atas tuh google je. thanks to tuan punya gambo. gambo kat bwh nih pulak ihsan dari adik mek. ahakkkkks.. tapi dlm tu mcm teringin nak ke warung ajihs nasi lemak 80 sen tuuu... he he.. tapi tak jadi sbb tekak dh rasa nk mkn chicken chop :)

 grill chicken chop. RM 10.. sos dia sedap..cuba larrr

 chicken chop, RM 10.. sedap jugak..

first time try banana cheese.. yummy tp mcm pisang goreng jek. haha. just tabur cheese kat ats tu. pastu ade curah susu pekat. manis leting.. lemak2 manis. yg penting pisang dia tuhhh sedap. high quality

 with my adik bongsu, SASA
 SASA
 teruk nya muka mek... gambo tak editt.. hahaaaaaaaa kantoiii


ijat with her gf

ijat........... suggestion by him.
appreciate time together with uolsss..miss u... best mlm tu cuci2 mata kt wakaf che yeh. tangkap satu henbeg celop haaaa

aappreciate
Labels: , ,
1 Response
  1. hazlina azmi Says:

    sedap2nye mknan...jom follow saya dan bertukar2 link ye
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/