mek da ©™

Dear diary,

 Nih la tempat Kak Mek berangan sambil berblogging. Acah-acah sudut 'me time' gituewww hahaaha.

Biasa la, deko rumah sewa... bajet ciput. Kelaut semuanya haha.

Barang-barang dari mr diy & Eco.

Eh rak tu dari ikea. Frame quotes dari kaison ke romantika lupa lak haha.

Till then, mekda.


Labels: , 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™
Dear diary,

Yellow Bamboo di Kota Bharu. Kalo tak silap ada 4 ke 5 cawangan. Jarak setiap cawangan tak jauh pomm... yg kelakar kitorang sampai tertukar kedai. Satu kete tunggu kat cawangan 2. Group lain kat cawangan 1 dan satu lagi group family kat cawangan  3 hahahahaaaaaaaa... siap susun meja tu.. sib baik tak oder air. 


Apa yang famous kat sini?

Western Food
Air Buah gelas besar


Celebrate bufday ayah chik & haikal






selain western food, menu set masakan panas pun ada.


satu kongsi 2 orang


tomyam belut, sup belut, paprik pun hadoo...




nih gambo from Fb: yellow bamboo

kitorang ramai2 berkumpul kat Yellow Bamboo 2 selepas masing-masing tersesat ke cawangan lain.


TQ mok su banje kitorang!!

Till then, mekda.


Labels: , , , 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary, haaluuuuu pengemar2 belut sila lah ke sini kihkih. Mek tak makan belut tapi boleh rekemenkan tomyam kawww kawww kat sini. Megi tomyam sodapppp...!! kawww


Ni cawangan megi belut yang femes kat Bukit Marak tu haaa... lokasi cawangan ni kat Parking KB.. tak reti pulak nk explain tempat ni kat mana..kalo orang kelantan mesti tahu 'Parking' ni area mn hehe......... yang pasti bandar Kota Bharu




slurpppp......


mee sup abah punya






bergambar kenangan...............






Till then, mekda.

Maggie Tomyam Belut Kaw (Cawangan Bukit Marak)

AddressBandar Kota Bharu, 15000 Kota Bharu, Kelantan



Labels: 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary,

Burger best here. Korang patut cuba hoho............




oblong daging.............. sedappppppp




Recommended...... chicken crispy burger ni yumsssssssss

Burger Mak Busu (Larkin)

Address24, Jalan Cenderawasih, Larkin Jaya, 80350 Johor Bahru, Johor
Hours
Closed ⋅ Opens 6:30PM


Labels: 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary,

Layankan mek zara jalan-jalan naik train. Dah bpe kali naik train ni tak boring ke dik? haha.

Layannn...........








Till then, mekda.



Labels: , 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary, punya lah lama baru nak update! hahahaha

Simpan buat kenangan... gambar-gambar Mek Zara melangkah ke Darjah 1.


Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Zara ok! setitik pun tak kuar air mata.. tak sedih pommm.. si abang dulu manja nangis kejap hahhahaaaa






sari dua je pakai kasut hitam.... lps tu pakai kasut putih sampai hari ni..jenuh mak ko nak menyentallllll muhahahhaaaaaa............



semua nak hello kitty!!





















Hari pertama persekolahan mama dah lepaskan mek zara pada transport...




stokin hitam??? kasut putih??? hahhahhahhahahahahhhhhhh


dia dah mula membeli belah di koperasi sekolah








hari-hari ade je shopping



ntah apa-apa yang dibelinyaaaaaaa....

banyak lagi dibelinya tak sempat mak nak tepek kat sini huhu



belajar rajin-rajin dikkkkk.... Insya Allah berjaya dunia & akhirat..aamin




ok abang senior satu je gambo hahahha.

Till then, mekda.


Labels: , , 0 comments |
Reactions: 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...