mek da ©™
mek telah terbang ke sarawak untuk mencari kek yang bernama 'kek sarawak'. haha. tipu jek. ntah bila mek akan terbang ke sarawak. ekceli, seperti biasa kalo cousin mek akan terbang ke sarawak, mek akan kirim beli kek sarawak. mmg la xsdp mn pun. tapi ye lah org kata, buah tangan. tp beli sendiri bkn org kasi. huhu. mek kirim 2 bijik jek. sape nak mkn byk2. tuh pun mek sorang yg mkn. encik suami? jauh sekali.



nih kek yg mek kirim suh beli tuh...ntah ape2 jek perisa dia amik. mek suka yg corak2 tembikai tuh. ade mek kirim masa nak raya aritu. ops. ter'enter frame' nama tukang jual kek. iklan nih...hehe.


yg nih kureng sikit.


yg nih sedap. lemak2 gitu. tp yg tak tahan masin tuh...masin nape la masin sgt



mek tempek gak la gambo kek sarawak yg masa raya aritu. yg layer cam tembikai tuh sdp je. nama dia kek lapis tembikai. rasa lemak susu gitu. nak yang tuhhh...huhu.
Labels:
19 Responses
  1. kek sarawak memang nyaman....

    terliur ita nengok...
    "mintak mekda, kuih sepotong... ita mau makan kerna pewot kosong... lalalalalala..."


  2. Cik Anie Says:

    sedapnya... kena carik kat kedai ni.. ilangkan kempunan.. tapi tak sama nikmatnya kan?



  3. mamalieyna Says:

    cedapnye...kak eina suka la..merasa time SIL balik dr Sarawak je la, seb baik ada SIL study sana, merasa la jugak.. ^_^


  4. ..nOj.. Says:

    behnye kek sarawak. mmg sgt moist kan. telo berpuluh2 bijik pakai nk wat seketul kek. gile x jd aku nk buat aritu. heheheh


  5. ita: nah amik sekeping jekk..haha


  6. cik anie: yg ori kat sarawak


  7. cik anie: yg ori kat sarawak


  8. cik anie: yg ori kat sarawak




  9. kak ina: hmm..akak reti buat tak?


  10. noj: lah pandainya ko reti buat ek..aku mimpi la nk buat


  11. kek sarawak??
    taruk kat dlm peti sejuk..dh sejuk bawak keluar..ptong dan makan..nyummy...hehe


  12. sedapnye.. last makan masa adik ipar pi serawak.. sedap sgt.. tapi skrg tak tahu nak tempah ngan sape..:)


  13. Tanpa Nama Says:

    cinta: aa..tp keras sikit lps letak dlm peti..kena tggu dulu baru sdp mkn..ee-mek menjwb


  14. Tanpa Nama Says:

    nafira-hmm..jarang ade kat sini..ade tuh ade..kan-mek menjwb


  15. ladyBEErd Says:

    jgn lupe bwk blk kg rayo cino neh...
    nati aku g rayo umoh mu....