mek da ©™

korang mesti jwb, ala kambing pun boleh jwb soklan nih kan? hakhak. xde pe, saje nak tempek gambo ngan adik2 pompuan mek yg tgh kepoyoan. gelak xhingat dunia. gitu la kalo adik beradik ade bersama. xsabar nk balik kampung bulan depan. mengikut tarikh hari ini, lagi sebulan mek nk blk kampung. wah...bunyi mcm dok kat oversea je. kahkah. oh februari, cepatlah tiba.
Labels:
Reactions: 
19 Responses
  1. ..nOj.. Says:

    bestnye lahai ade sisters... dlu2 jaman muda2 slalu terpk, kalau la aku ade adik badik pompuan, mesti best... tp skang dh x sedih lg sbb dh ade sisters in law... huhuh


  2. apsal ai x dapat teka mana satu mek???? (sambil garuk2 pala) mana satu mek nih???


  3. iedaLUVsham Says:

    uish! aku pon kompius mane satu mu, hehhee!! raso2 yg kek ujung blah kane tuh! ye dok? hehehe!


  4. cnfirm yg sblh knan tu ha..hehehe


  5. cnfirm yg sblh knan tu ha..hehehe


  6. yang menganga tu kot..hahaha


  7. mamamiera Says:

    alah.. mekda yg tepi skali yg pakai reben kartoon tuh.. konpem betol!!


  8. mamalieyna Says:

    mek da yg sengih plg bes0 tu kan..heheh...best eh ada adik2 young2 lagi nih! happening!

    mek da balik time cuti raya cina eh! bestnyer balik kampung! ^_^


  9. ctlinda Says:

    ida yg tepi kanan..yg control senyum tu kan..senyum seorg kakak yg sporting


  10. noj: ohh ko xde adik beradik pompuan ehh...maknanya ko sorang la pompuaen ekk..


  11. nafira: ohh itu maknanya ko blum jumpa aku secara live..kahkah


  12. ieda: kuang3..xtau la..haha


  13. hernee: toing2..erkssssss


  14. sarah: uhhh kalo itu sy sungguh tidak supannn..eee


  15. mamamiera: kahkahkah..ntah


  16. kak ina: kak ina, kata jumpa org yg seiras mek da..tu pun xleh teka..marah ni..eeee


  17. aa..mmg raya cina blk kg..jom la kak ina...kite jumpe..kahkah..


  18. ctlinda: spoting kah aku????? garang ni..ekkeke


  19. sape lg nk teka, teka la..sori xde hadiah..xde kejo aku ni