mek da ©™

Dear diary... emmmm bagi mereka yang berada di sekitar Jb yg teringin nak makan nasi ulam-ulaman berserta budu dan ikan singgang yang sangat power boleh la berkunjung ke restoran mek singgang ni. Restoran ni terletak di jalan hujung trafik light kg melayu majidee johor bahru. Tempat ni adalah salah satu port anak klate dan terengganu yang berada di sekitar Jb. Masakan panas kat sini pun terbaik.. tomyam sedap... kerabu mangga yang ummhhppp best giler hehe.. cuba jangan tak cuba hikhik..!!!

Labels:
Reactions: 
2 Responses
  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/


  2. Dewi Aja Says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)